Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(93)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(93)
    • 5 Star(81)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2022

    Dostawa produktu trwała 25 dni roboczych. W porównaniu z zamówieniami, które składam w sąsiedniej aplikacji, trwało to trochę dłużej niż zwykle. Ale przyszedł bardzo dobrze zapakowany i działa bardzo dobrze! Dźwięk jest trochę niski, dla tych, którzy lubią muzykę wyższą. Ale nic, czego nie można naprawić, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Produkt dotarł na czas, dobrze zapakowany, jakość dźwięku i dobry w cenie, przegapiłem trochę poważniejsze. Mam nadzieję, że bateria działa 5h, jak obiecałem. Mogę zgłosić poziom baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Produto Muito bom, som incrível e muito bonito e confortável, porém demorou 1 mês e alguns dias para ser entregue, único motivo que não gostei, porém o resto é perfeito.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Bardzo dobra słuchawka douszna, doskonale pasuje do ucha, ostre i poważne bardzo dobre. Tylko, że zamówiłem przezroczysty czarny, a nie jedyny czarny, który tu jest. W przeciwnym razie telefon był powolny, ale dotarł z doskonałą jakością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Słuchawki są całkiem akceptowalne ergonomiczne i kompaktowe, ma dobry bas i środek, podczas gdy drobnostka pozostawia trochę do życzenia, ale przynajmniej nadrabia zawieszeniem hałasu, które jest doskonałe w cenie; Na trójnik można poprawić z equalizer, w pełni zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Mimo, że te ostre nie są tak silne, uwielbiam ten dźwięk. Możesz grać w fps, opóźnienie jest praktycznie niezauważalne. Podstawowe funkcje dotykowe. Za cenę super polecamy. Brak opłat i po wysłaniu, to trwało około 10 dni, aby przyjechać. Piękny design i bardzo dobre dopasowanie do ucha, nadal jest wyposażony w różne rozmiary gumy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Produkt jest dobry i ma swój korzystny koszt. Przyzwyczajam się do poleceń dotykowych, które wydają się trochę spóźnione. Z drugiej strony, ja to polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Uno de los mejores audífonos que he comprado, este modelo en concreto tiene una conexión muy estable. Lo recomiendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Świetny produkt, dobra konstrukcja i ergonomia, bardzo wciągający dźwięk, tylko trochę niski.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Doskonałe słuchawki, dźwięk wysokiej jakości, zarówno w ostrej, jak i poważne nawet przy małej głośności. I nie zniekształca, tmb jest świetny do gier. Słuchawka jest dobra i to wszystko! Ah przybyła w 28 dni w pakiecie nietkniętym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.99
    • US$22.99
    • US$19.99
    • US$32.99
    • US$16.99
    • US$16.99
    • US$17.99
    • US$16.99
    • US$9.99
    • US$45.99