Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(144)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(144)
    • 5 Star(127)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2022

    Reviewing the Haylou GT7 TWS Bluetooth earbuds. The earbuds came packaged in a standard grey plastic postal bag, the bag showed no damage from its trip. Opening the bag there is a cardboard box showing Haylou GT7 brand and a picture of the earbuds. The box is quite sturdy and is covered with a plastic wrap so it should protect the contents well from rough handling during postage, indeed there was no damage seen at all this time. Opening the box one can see the earbud’s case. The case is smooth to the touch and is rounded so be careful not to drop it. In saying that the case feels good in the hand and can be easily pocketed. Beneath the case are the accessories and a manual. The accessories include a short (195mm) Type C charging cable and two extra sets of different sized silicon ear pads, larger and smaller, while the medium set comes already attached to the earbuds. As far as weight goes the case and earbuds together are quite light at 39.24 grams and small with a width of 50mm with the earbuds themselves weighing in at 4.40 grams each so they are easy to carry. Pairing to my mobile was easy. All that had to be done was remove the earbuds from their case, as soon as you do that they turn on, and then search for Haylou GT7 in the list of Bluetooth devices, pair and done. Now for the sound quality make sure you select the right sized ear pads. Sound is good with deep bass and good mid and treble response. My impression is that they are equivalent to a medium pair of over the ear headphones without the weight and a bit more convenient. The touch controls worked well tapping the side of the earbud you can play/pause music, skip to the next track, answer/hangup a call, activate voice assistant and turn on/off low latency mode. There is no previous track tap assignment so missing that and not a real games player so not sure about the low latency feature. Overall very happy with these earbuds, with sound quality, functionality and practicality all very good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JoeVIP5
    GB
    01/04/2022

    Kiedy dowiedziałem się, że wygrałem jeden z darmowych prób w Banggood, byłem naprawdę zadowolony z siebie, a kiedy odkryłem, co wygrałem, byłem jeszcze bardziej zadowolony. Wygrałem „Haylou GT7 TWS Bluetooth V5.2 Słuchawki do gry Low Latency AAC Hi-Fi Stereo Bass AI Call Noise Anullation Słuchawka Bezprzewodowa z mikrofonem". Jeden, co mi pasowało, bo i tak bym je wybrała. Szybko do mnie dotarli, jak zwykle z Banggoodem, a kiedy przybyli, byłem wniebowzięty. Mają świetny mały futerał do przenoszenia, który również podwaja się jako port ładowania dla „Ear-Buds" i naprawdę świetnie wygląda, a także chroni je, gdy nie masz ich na sobie. Dźwięk przez nie był prawdziwą przyjemnością dla uszu i o wiele lepszy, niż myślałem. Zawsze używałem słuchawek o dużych rozmiarach i zawsze wierzyłem, że muszą mieć lepsze brzmienie, ponieważ kierowcy są większe i lepsze, ale myliłem się, dźwięk z tych słuchawek jest po prostu nie z tego świata i tak jasne. Teraz je uwielbiam i przez większość czasu je noszę. Kiedy ich nie noszę, ładuję je w ich przypadku, tak, że są gotowe na następny raz chcę z nich korzystać. Obudowa będzie ładować je kilka razy, zanim będziesz musiał naładować skrzynkę z dołączonym kablem. To nie potrwa długo, a potem znów będziesz na nogach. Muszę przyznać, że po tak długim noszeniu słuchawek czuję się o wiele lepiej, gdy je noszę, a to daje mi o wiele więcej swobody, bez kabli wędrujących i wciągania się na wszystko. W sumie jestem bardzo zadowolony z tych słuchawek i polecam każdemu i wszystkim, aby uzyskać zestaw, jak nie pożałujesz i wkrótce zda sobie sprawę, jak dobre są. 10 z 10 dla słuchawek Haylou GT7 TWS Bluetooth V5.2 Słuchawki do gry Niska latency AAC Hi-Fi Stereo Bass AI Call Noise Anuluation Słuchawka Bezprzewodowa słuchawka douszna z mikrofonem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    Fone incrível!! Ótimo para jogos, pois possuí pouco delay (ms)!! A case é pequena, fácil de transportar. Os fones ficam muito bem presos no ouvido, posso andar de bike que eles não caem. Em relação ao microfone, ele possuí somente no lado direito (R), é um microfone bom. Sobre os botões touch no fone, funcionam certinho.. Lado direito (R) toque 1x para pausar a música. toque 2x para avançar a faixa. toque 3x para ativar o assistente de voz. Lado esquerdo (L) toque 1x para pausar a música. toque 2x para ativar o modo gamer (baixa latência). toque 3x para ativar o assistente de voz. O que eu senti falta foi de um pouco mais de graves, mas de resto é perfeito, amei, recomendo a compra!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    Chegou super rápido e sem taxas alfandegária, super ergométrico excelente para caminhada e usar na academia, bluetooth 5.2, bateria têm ótima duração cinco horas de média, ótimos baixo e médios, triplo bom, a suspensão de ruidos funciona perfeitamente, os fones são lindos super recomendo excelente custo e benefício..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Dostawa produktu trwała 25 dni roboczych. W porównaniu z zamówieniami, które składam w sąsiedniej aplikacji, trwało to trochę dłużej niż zwykle. Ale przyszedł bardzo dobrze zapakowany i działa bardzo dobrze! Dźwięk jest trochę niski, dla tych, którzy lubią muzykę wyższą. Ale nic, czego nie można naprawić, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Jestem bardzo zadowolony z tych słuchawek. Nie są zbyt duże, ładnie pasują do moich uszu. Mogę chodzić i schylać się bez ich wypadnięcia. Nie próbowałem uciekać. Dźwięk jest głośny i wyraźny. Bass jest bardzo silny jak na parę małych słuchawek. Zaskoczyła mnie jakość dźwięku. Mam jedną Philips i jedną Bitmore słuchawki, które wydają lepsze brzmienie niż oba stare. Zwlaszcza na basie. Połączenie z telefonem i moim samochodem było jak wiaterek. Sterowanie dotykowe również działa. Mics również działa tak, jak powinny, można prowadzić normalne rozmowy telefoniczne. W sumie to bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    El producto tardo un poco en llegar porque en esta ocasión no vino directamente desde el almacén en EU, sino desde China, pasando por su almacén en Bélgica, pero aún así la espera no fue muy larga. El seguimiento ha funcionado correctamente, aunque hay que tener paciencia, pues obviamente si no hay cambios en su estado (por ejemplo durante el transporte de varias semanas desde China a Bélgica) no se actualiza. El producto tiene muy buena pinta, los auriculares vinieron cargados al 60% con una pegatina en los conectores, para que no estuviesen cargando de la batería de la funda todo el tiempo de transporte. El emparejamiento a sido muy sencillo, le he quitado la pegatina de los contactos, los he puesto en su caja (han empezado ha cargar), los he vuelto a sacar y el teléfono los ha detectado, los he vinculado y he podido empezar ha usarlos. Como primera prueba he puesto ha reproducir un vídeo y me he ido lo más lejos posible, dentro de mi propia casa, con varias paredes por medio no he notado ninguna interferencia, ni retraso al volver a ver el vídeo. Lo he probado por más de una hora y son muy cómodos de llevar, casi te olvidas k los llevas puestos. No he probado a realizar ninguna llamada, por lo que no se qué tal funcionarán los micrófonos. CONTRA: Como único inconveniente que les notó, es que si los llevas puestos, sin estar reproduciendo algo, se oye como un traqueteo (algo similar a estática), que no es muy molestos, pero ahí está, es posible que algunas personas ni se den cuenta de ello.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Produto Muito bom, som incrível e muito bonito e confortável, porém demorou 1 mês e alguns dias para ser entregue, único motivo que não gostei, porém o resto é perfeito.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Produkt dotarł na czas, dobrze zapakowany, jakość dźwięku i dobry w cenie, przegapiłem trochę poważniejsze. Mam nadzieję, że bateria działa 5h, jak obiecałem. Mogę zgłosić poziom baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Produkt przyszedł do rozdarcia (na podróż), ale zapieczętowany i ze wszystkimi akcesoriami, chociaż zajmuje trochę więcej czasu niż zwykle, aby pomyśleć o zapłacie za usługę szybkiej dostawy, w przeciwnym razie jest dobry. Peru-Cusco (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.99
    • US$21.99
    • US$30.99
    • US$18.99
    • US$15.99
    • US$33.99
    • US$91.99
    • US$19.99
    • US$46.99
    • US$28.99