Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(255)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(255)
    • 5 Star(244)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/06/2021

    Produkt przybył szybko (18 dni) jakości telefon! Duża korzyść kosztowa, wytrzymały plastik, dźwięk ma całkiem dobrą jakość słychać, że muzyka jest ciężka poza eliminacją hałasu. Bateria telefonu trwa 4 godziny, a bateria telefonu 24/28 godzin. Ponadto ma jeszcze funkcję „dotyku", którą stukasz za telefonem, aby wykonywać pewne funkcje np.: pauzować wideo, pomijać muzykę, odbierać połączenia itp. Kupiłem tę słuchawkę, żeby zobaczyć wiele recenzji. Szanuję ją. Polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Jakość dźwięku jest bardzo dobra, ma dobre poważne!!! Jakość mikrofonu jest również dobra i żadnych hałasów. Słuchawka jest mała, anatomiczna i dyskretna. Produkt przybył z 19 dniami roboczymi dla Maceió - AL, Brazylia (maksymalny termin to 50 dni roboczych). Opakowanie było trochę zagniecione, ale to jest powszechne. Skrzynia, słuchawki, kable i gumki nienaruszone. Warte kosztów i korzyści!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Otrzymałem produkt po 22 dniach zamówienia. Jestem w pierwszym dniu użytkowania, ale słuchawki wyglądają dobrze. Zastosowanie jest dość proste i praktyczne. Dźwięk jest czysty i balansuje bardzo poważny i ostry. Spodziewałem się bardziej podkreślonych poważnych, ale jestem zadowolony z produktu. Słuchawki są wygodne i wyposażone w szpilki regulowane do rozmiaru ucha. Jedynym negatywnym punktem sprzedaży było ugniatanie w pudełku, ale ugniatanie nie uszkodziło produktu. Sprzedawca musi lepiej zapakować produkt, aby go bardziej chronić.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie. Świetna jakość produktu. Jakość dźwięku naprawdę dobra, zaimponowała mi. Wielka korzyść kosztowa. Produkt pojawił się w 13 dni. Wskazuję sprzedającego i produkt.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Kochałam telefon, kupiony, aby dać go jako prezent dla mojego chłopaka, ale zostanę z nim kkkk przybył w mniej niż 20 dni w MG/Brazylia. Nie byłem opodatkowany. Podobało mi się, że jest z małymi gumkami o różnych rozmiarach. Myślałem, że kabel ładowarki jest za krótki.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Produkt dotarł dobrze zapakowany. Sprzedawca wysłał szybko i otrzymał 21 dni. Bardzo dobry produkt, czysty i głośny dźwięk, ładne słuchawki i z świetnym dopasowaniem do ucha (dochodzą 3 różne rozmiary gum).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Moje pierwsze wyrażenia są ze słuchawek, które przynoszą pewność siebie i zręczność. Bardzo dobre audio Nadal przetestuję to w innych kwestiach Oto moje podziękowania w tej chwili dla odpowiedniego sprzedawcy i Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Jest tu dzisiaj! Nie! Kupiony dzień 7/6 nadszedł dzień 27/6 (RECIFE-PE), mój pierwszy telefon przez bezprzewodowy bluetooth, bardzo podobał się dźwięk i mikrofon!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Bardzo dobry telefon, dobrej jakości. Przybycie zajęło około 20 dni. Ze mną idą przez prawie dwie i pół godziny bez ładowania, ale ich mikrofon nie jest najlepszy z dalekim i niskim dźwiękiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Bardzo dobra słuchawka, działa dobrze, pasuje bardzo dobrze do ucha, jest z małymi gumkami duże, średnie i małe, twarda bateria muuuuuitooooo, czysty dźwięk, idealny!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 948
    • Ft4 639
    • Ft5 567
    • Ft9 281
    • Ft9 591
    • Ft8 507
    • Ft13 614
    • Ft6 186
    • Ft8 507
    • Ft7 424