Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(330)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(330)
    • 5 Star(309)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/06/2021

    Produkt przybył szybko (18 dni) jakości telefon! Duża korzyść kosztowa, wytrzymały plastik, dźwięk ma całkiem dobrą jakość słychać, że muzyka jest ciężka poza eliminacją hałasu. Bateria telefonu trwa 4 godziny, a bateria telefonu 24/28 godzin. Ponadto ma jeszcze funkcję „dotyku", którą stukasz za telefonem, aby wykonywać pewne funkcje np.: pauzować wideo, pomijać muzykę, odbierać połączenia itp. Kupiłem tę słuchawkę, żeby zobaczyć wiele recenzji. Szanuję ją. Polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Jakość dźwięku jest bardzo dobra, ma dobre poważne!!! Jakość mikrofonu jest również dobra i żadnych hałasów. Słuchawka jest mała, anatomiczna i dyskretna. Produkt przybył z 19 dniami roboczymi dla Maceió - AL, Brazylia (maksymalny termin to 50 dni roboczych). Opakowanie było trochę zagniecione, ale to jest powszechne. Skrzynia, słuchawki, kable i gumki nienaruszone. Warte kosztów i korzyści!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Otrzymałem produkt po 22 dniach zamówienia. Jestem w pierwszym dniu użytkowania, ale słuchawki wyglądają dobrze. Zastosowanie jest dość proste i praktyczne. Dźwięk jest czysty i balansuje bardzo poważny i ostry. Spodziewałem się bardziej podkreślonych poważnych, ale jestem zadowolony z produktu. Słuchawki są wygodne i wyposażone w szpilki regulowane do rozmiaru ucha. Jedynym negatywnym punktem sprzedaży było ugniatanie w pudełku, ale ugniatanie nie uszkodziło produktu. Sprzedawca musi lepiej zapakować produkt, aby go bardziej chronić.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie. Świetna jakość produktu. Jakość dźwięku naprawdę dobra, zaimponowała mi. Wielka korzyść kosztowa. Produkt pojawił się w 13 dni. Wskazuję sprzedającego i produkt.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Jest tu dzisiaj! Nie! Kupiony dzień 7/6 nadszedł dzień 27/6 (RECIFE-PE), mój pierwszy telefon przez bezprzewodowy bluetooth, bardzo podobał się dźwięk i mikrofon!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Kochałam telefon, kupiony, aby dać go jako prezent dla mojego chłopaka, ale zostanę z nim kkkk przybył w mniej niż 20 dni w MG/Brazylia. Nie byłem opodatkowany. Podobało mi się, że jest z małymi gumkami o różnych rozmiarach. Myślałem, że kabel ładowarki jest za krótki.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Dzień dobry, dostawa przyszła do mnie w porządku. Jestem bardzo usatysfakcjonowany. Mogę tylko polecić sprzedawcę. Na pewno będę zamawiał. Cóż, dziękuję ci za to. Dostawa na Słowację w 13 dni. Zásielkovňa kuriér

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Produkt przybył z 18 dni, dość szybko, bez problemu z dostawą. Sprzedawca z wielką obsługą; słuchawki z świetną jakością dźwięku, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Doskonała słuchawka. Świetna jakość, bardzo piękne, dobrze wykończone. Dyskretny. Dostarczyć dużo przed świadomym terminem. To był mój pierwszy zakup na stronie. Przyznaję, że byłem przerażony. Było warto. Polecam. Mam nadzieję dokonać nowych zakupów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Produkt dotarł dobrze zapakowany. Sprzedawca wysłał szybko i otrzymał 21 dni. Bardzo dobry produkt, czysty i głośny dźwięk, ładne słuchawki i z świetnym dopasowaniem do ucha (dochodzą 3 różne rozmiary gum).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 878
    • Ft5 094
    • Ft5 148
    • Ft3 182
    • Ft7 324
    • Ft14 714
    • Ft4 138
    • Ft10 665
    • Ft11 720
    • Ft3 820