Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2021

    Wysłanie zajęło 10 dni i kolejne 10 dni. Paczka nie była zabezpieczona, ale produkt dotarł w porządku. Nie jestem ekspertem od dźwięku, a moje użycie jest osobiste, więc dla mnie bity są w porządku, ma dobrą jakość dźwięku. Maksymalna głośność jest naprawdę głośna, idealna dla hałaśliwych środowisk i nie zauważyłem, że to zniekształca piosenkę. Jest z małym kablem, a złączem jest micro USB, co nie jest idealne, ale nie takie złe. Połączenie jest stabilne, ale będziesz miał problemy, jeśli zostawisz telefon w pokoju i pójdziesz do innego pokoju, źle się robi w dużej odległości i/lub przeszkód, pomimo tego, że łączy się szybko i łatwo jest zmienić gadżet, z którym korzystasz. Moim zdaniem jest to dobra słuchawka, lepsza niż się spodziewałem i zdecydowanie polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Przybył przed terminem, kupił 9/12/20 i przybył w dniu 09/01/21, miesiąc i dał termin z ponad 1 miesiąca. Idealna słuchawka, doskonałe audio, bardzo mi się podobało. Przybyła w świetnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DEFIS
    HU
    14/12/2020

    Przybył dzień wcześniej niż obiecałem. Jakość sprawy uważam za słaby efekt plastiku, ale sama słuchawka jest dobra. Masz ładny głos i naprawdę małe opóźnienie. Może być również używany do gier.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Przeszło moje oczekiwania, bardzo dobra robota. Jest dobrze zapakowany, wszystko działa. Przybył w 15 dni roboczych przed czasem. Dźwięk jest świetny, mikrofon jest również bardzo dobry. Produkt oryginalny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Budowa mto dobre, przybył w bieżącym miesiącu i 18 dni roboczych, nadal będę testować funkcje i dźwięk, ale pierwsze wrażenie, lubiane dość

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Ładnie wygląda, solidna budowa dla dolara. Dźwięk wcale nie jest do kitu, to trochę mocna podstawa jak na mój gust.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    I happy with the product and the quality of sound is excellent.I used it with android & apple ipad and it was amazing on both platforms. I noticed that should you used it with device of good amplifier it improve sound quality and volume increase

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Zamówienie zajęło 36 dni, aby dojechać do Maroka, na szczęście paczka nie ma żadnych uszkodzeń, ponieważ wkładali bezpośrednio do torby bez żadnych dowodów wstrząsowych, które mogą ją poważnie uszkodzić. Mam nadzieję, że Banggood weźmie pod uwagę mój punkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Idealny słodki i mały nawet mnie wystraszył, kiedy go podniosłem, nie sądziłem, że będzie taki mały, dźwięk jest bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Słuchacz z niesamowitą jakością dźwięku do tej małej sztuczki, szczerze mówiąc, doskonały 👍 Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 872
    • Ft9 186
    • Ft6 362
    • Ft7 317
    • Ft5 879
    • Ft3 498
    • Ft14 702
    • Ft11 773
    • Ft5 143
    • Ft9 545