Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Pozycja dobra, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Towary są dobre i dobrze funkcjonują

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    przybył przed planowaną godziną, doskonałe opakowanie, doskonała jakość bardzo ostre i łatwe w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Ładny mały monitor. Idealne do tego, do czego go potrzebowałam. Obraz jest jasny i chrupiący, ekran jest ładnie zbudowany. Mała dziurka M3 ułatwiła drukowanie wierzchowca w 3D i umieszczenie go na moim nadajniku. Bardzo się cieszę!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Działa dobrze, Chanelki i zespoły są trochę pomieszane z jakiegoś powodu, auto wyszukiwarka wydaje się być priorytetem zespołu wyścigowego, co jest fajne. Używa małych anten, a nie rp-sma. Rozdzielczość jest źle oznakowana, ma 320x240, wygląda bardzo ostro na rozmiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Super mały ekran. Chcę go użyć razem z moim T-Lite. Świetnie jest też przekazać innej osobie, aby pokazać, co robisz 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    nice litte screen good receiver for its size. probbably gonne hack it for in cockpit screen with osd overlay in a big jet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Dobra jakość, działa zgodnie z oczekiwaniami. Ładny, mały, przydatny monitor, będzie zamontowany na moim nadajniku za pomocą wydrukowanego mocowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 194
    • Ft20 846
    • Ft54 810
    • Ft5 714
    • Ft7 028
    • Ft7 334
    • Ft111 977
    • Ft36 376
    • Ft14 793
    • Ft57 836
    • Ft27 510
    • Ft61 169
    • Ft3 360
    • Ft6 722
    • Ft13 448
    • Ft26 226
    • Ft20 846
    • Ft9 076