Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(94)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(94)
    • 5 Star(88)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/03/2021

    Idealne opakowanie i dostawa. Produkt przeznaczony do nagrywania wideo lotu samolotu dziesięciobojowego w budowie własnej. Zestaw jest bardzo lekki i wydaje się być dobrze dostosowany do potrzeb. Testy do wykonania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Super kamera. Człowiek może bardzo dużo dostosować, co jak niedoświadczona coś jest dużo, aby znaleźć odpowiednie ustawienia. W zależności od lokalizacji instalacji, prawdopodobnie ten sam 12cm kabel z kupnem. Z 8,5cm masz maksymalnie do środka helikoptera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Kamera powinna być ulepszona przed pierwszym użyciem! (Pobierz FW na SD i włącz zasilanie) Działa zgodnie z planem. Zawartość 4K jest błyskotliwa, tylko na żywo migocze (sprawdzę dla tego numeru)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    ich kaufe diese Kamera zum zweiten Mal, weil ich mit der Qualität und dem FPV Bild absolut zufrieden bin. Ich kann diese Kamera sehr empfehlen. Bitte das neueste Update installieren.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Zainstalowałem to na mojej budowie Black Bat DIY, i jak na razie wygląda dobrze! Jeszcze raz dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Jest szybki, ale w towarze jest skaza. Tramwaj ksh

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Wszystko zgodnie z opisem. Szybka wysyłka. Jeszcze nie testowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2019

    I got my Firefly 4k Split very early. Next day I tested it and after some setting changes it doesn't power-up anymore. Only 3 beeps and the cam shuts down (off /low power mode). After this frustrating moment I search on the vendors page for it an I found the "hidden" firmware/support page (http://www.cnfpv.com/portal.php?mod=list&catid=52) for it. After a firmware update my cam was working again. A lot of firmware updates later... I finally do some tests, recording in various resolutions and with H.265. I'm impressed for the superb video quality - there are much better I got from my Runcam Split 2 or Caddx Turtle V2 even in 1080p60. This cam records 2.7K60p and 4K30p. There are many advantages even in comparison to a GoPro Session 5! First: This cam uses a native 16:9 sensor combined with a lens for ~ 150-160° FOV (I guess the specs 160° is correct). 4:3 modes cropping left+right bars resulting in a much smaller FOV! So I guess 2.7K60P is the 'best' mode for it. TV-Mode can be switched between NTSC and PAL (no separate 4:3 / 16:9). 2nd: Compared with other HD cams this one has excellent low light capabilities - it records well even in indoor / dark environments. Way better than my GoPro. 3rd: The analog TV-Out FPV image quality is the best I've seen from such split cams. No internal noise there - sharp, correct brightness / exposure, natural colors. It looks like my Foxeer Falkor in my Eachine EV200D googles! This cam can output PAL (50i) when records with 60p without (much) unnatural stutter motion! I tried that with my Caddx Turtle V2 - no changes to fly a quad. Cons: This cam has a latency of ~50ms like a 1st gen Runcam Eagle. It get a bit worse if a 30p mode is selected (here the FPV feed stutters with this framerate). Using "Distortion correction" results in a much smaller FOV (~ 110°) - too much for me Pros: This one have a internal battery an keeps an timestamp! All files are correctly dated. Audio quality is good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 289
    • Ft19 466
    • Ft21 954
    • Ft7 929
    • Ft21 301
    • Ft52 239
    • Ft36 051
    • Ft28 840
    • Ft5 080
    • Ft4 913
    • Ft9 839
    • Ft14 382
    • Ft12 662
    • Ft14 002
    • Ft32 445
    • Ft57 683
    • Ft183 220
    • Ft35 723