Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2021

    Jakość kamery nie jest dobra według mnie. Obraz się łamie, kiedy powiększam. I nie ma opcji żyroskopu, dlatego wideo nie jest stabilne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Bardzo lekki i wytrzymały... bierze wysokiej jakości filmy... bateria działa dość długo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Kamera jest jak w reklamie. 1080p przy 30 fps, 720p 60 fps i VGA. Uważam, że 1080p jest najlepszą jakością. 720 przy 60 jest oczywiście płynniejsze, ale jakość nie wygląda tak, jakby wynosiła 720 pensów. Jest on ograniczony w swoich funkcjach, ale za cenę jest ok. Jeśli chodzi o Wifi, niczego się nie spodziewałem, ale to zadziałało przy pierwszym próbie. Wystarczy pobrać aplikację Sokole Oko Firefly, aktywować Wifi na kamerze i otworzyć aplikację. Działa naprawdę dobrze, choć obraz ma niewielkie opóźnienie. Ogólnie, miałem niskie oczekiwania, ale byłem naprawdę mile zaskoczony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    5 gwiazdek, bo głównie robi to, co ma robić, a jakość wideo jest lepsza niż oczekiwano w przypadku tak taniego aparatu. Kupiony na spadochronie, interesuje mnie tylko nagrywanie wspomnień, i działa dobrze, a poza tym nie niepokoi mnie myśl o zgubieniu go w spadku, jak niektóre, które znam z droższym sprzętem. Czas pracy baterii wynosi około 90 minut i nagrywa się w 15 minut. Nie mogę się połączyć przez WiFi, ale nie ma problemu, bo miałem zamiar kupić Q6 bez wifi... Ta sama cena, więc była warta punktu. Ustawianie jest proste zwłaszcza z małym ekranem, w rzeczywistości przy małym ładowaniu działa idealnie prosto z pudełka. Trzymamy kciuki, żeby to działało przez cały sezon... Ale jeśli nie... To nie kosztowało wiele.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    To druga kamera, którą dostałem od pierwszej z wadą. Ten się ładuje, więc nie ma prawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Kamera jest wadliwa. Działa - strzela, łączy się z komputerem. Ale nie ma zasilania baterii. Sklep wysłał nowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Proste, łatwe w obsłudze kamery. Używam go głównie do FPV i filmów z powietrza na moim Volantex Ranger. Brakuje tylko 1080 60 FPS Mode, Firmware wydaje się być nieaktualne. Lepiej poszukaj Firefly Q6, który ma takie opcje. W przeciwnym razie to bardzo dobrze dla mnie działa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Działa całkiem nieźle. Mniej trybów wideo niż Firefly Q6, ani aktualizacja oprogramowania firmowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Szybka wysyłka dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Dziękuję dobrej jakości i pracy świetnie z 2 akumulatory ładowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft56 425
    • Ft2 679
    • Ft16 793
    • Ft175 593
    • Ft5 364
    • Ft4 979
    • Ft4 976
    • Ft3 064
    • Ft44 811
    • Ft8 029
    • Ft14 565
    • Ft21 539
    • Ft5 364
    • Ft9 965
    • Ft79 332
    • Ft6 967
    • Ft168 954
    • Ft27 879