Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(379)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(379)
    • 5 Star(365)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2021

    Kamera dotarła idealna, super mała i bardzo lekka... imponująca. Działa idealnie, świetny obraz, świetne wykończenie. Kupuj bez strachu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Najlepsza kamera jaką kupiłem, , muszę nagrywać 1080p 60 fps jak powinna być , można również wyświetlić sygnał wideo dla nadajnika, ale do tego musiałem przylutować kabel na gniazdku USB pod warunkiem że aktywuje wideo na żółtym kablu bardzo łatwo używając arduino.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Świetny aparat: A oto film z recenzji: https://www.youtube.com/watch?v=4Nb_V7DW7AI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Niektóre drobne problemy: firmware nie zapisuje konfiguracji po wyłączeniu zasilania. Rozwiążę tę degradację do wcześniejszej wersji. We wcześniejszej wersji firmware dźwięk dzwonka nie działa. Reszta wydaje się być w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Bardzo szczęśliwa z nią. Lekkie światło, dobre nagranie w biały dzień, nie tyle w środku. Wiele opcji konfiguracyjnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Bonne petite caméra, fait le job. Attention, le cable FPV ne correspond pas a celui de la photo. C'est un simple cable USB 5v sans régulateur

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Wysokiej jakości aparat, świetna inwestycja za cenę... Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Szybko, skutecznie i profesjonalnie. Polecam sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Mój drugi. W pierwszym z nich port USB został zerwany po twardym lądowaniu. Mam nadzieję to naprawić. Mogę wzmocnić nową epoksydową. Najlepsza kamera HD/fpv. Mały ekran pomaga go ustawić. Dobrej jakości filmy amd, stabilizacja żyroskopu. Czas pracy na baterii może być lepszy, ale można go zasilać z głównego akumulatora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2016

    The best for it's price. Very good picture quality even at 4K (which is not really 4K only upresed but still very good. 180p/60 is great it is REALLY 60fps I checked it in Adobe Premier except when the light is too low than it goes down to 30fps it still shows 60 fps but it is not. One thing is not very good is the 720p / 120fps... that seems to be upresed not nice. It is a bit to put it on a gimbal. Gimbal's are made for the norma size of action cam's (GoPro size) I really like it this is the best in it's size and form (better than Mobius I think)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.59
    • US$27.99
    • US$14.85
    • US$26.39
    • US$23.09
    • US$20.99
    • US$16.16
    • US$29.99
    • US$10.38
    • US$8.07
    • US$10.80
    • US$18.06
    • US$29.99
    • US$68.99
    • US$13.85
    • US$59.99
    • US$529.00
    • US$148.99