Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 26/03/2021

    Idealne opakowanie i dostawa. Produkt przeznaczony do nagrywania wideo lotu samolotu dziesięciobojowego w budowie własnej. Zestaw jest bardzo lekki i wydaje się być dobrze dostosowany do potrzeb. Testy do wykonania.

    Komentarze (1)
  • 15/03/2021

    Super kamera. Człowiek może bardzo dużo dostosować, co jak niedoświadczona coś jest dużo, aby znaleźć odpowiednie ustawienia. W zależności od lokalizacji instalacji, prawdopodobnie ten sam 12cm kabel z kupnem. Z 8,5cm masz maksymalnie do środka helikoptera.

    Komentarze
  • 29/07/2020

    To najlepszy moduł FPV DVR, z jakim miałem do czynienia. Jakość wideo i obrazów jest naprawdę niesamowita. Instalacja i konfiguracja trochę trudne, i musiałem uaktualnić firmware, aby działał poprawnie. Ogólnie uważam, że jest to najlepsze urządzenie dla dronów DIY na rynku.

    Komentarze (1)
  • 10/05/2021

    ich kaufe diese Kamera zum zweiten Mal, weil ich mit der Qualität und dem FPV Bild absolut zufrieden bin. Ich kann diese Kamera sehr empfehlen. Bitte das neueste Update installieren.

    Komentarze
  • 19/09/2020

    Moja ulubiona kamera. Używam go od około roku i to jest drugi projekt. Kocham okazję do zmiany zdjęcia/video, i to ma dobry kanał FPV zbyt (używanie zapasowej kamery fpv tylko dla bardzo niskich warunków oświetlenia)

    Komentarze
  • 07/03/2021

    Jest szybki, ale w towarze jest skaza. Tramwaj ksh

    Komentarze
  • 24/12/2020

    Dobra jakość

    Komentarze
  • 19/09/2019

    I got my Firefly 4k Split very early. Next day I tested it and after some setting changes it doesn't power-up anymore. Only 3 beeps and the cam shuts down (off /low power mode). After this frustrating moment I search on the vendors page for it an I found the "hidden" firmware/support page (http://www.cnfpv.com/portal.php?mod=list&catid=52) for it. After a firmware update my cam was working again. A lot of firmware updates later... I finally do some tests, recording in various resolutions and with H.265. I'm impressed for the superb video quality - there are much better I got from my Runcam Split 2 or Caddx Turtle V2 even in 1080p60. This cam records 2.7K60p and 4K30p. There are many advantages even in comparison to a GoPro Session 5! First: This cam uses a native 16:9 sensor combined with a lens for ~ 150-160° FOV (I guess the specs 160° is correct). 4:3 modes cropping left+right bars resulting in a much smaller FOV! So I guess 2.7K60P is the 'best' mode for it. TV-Mode can be switched between NTSC and PAL (no separate 4:3 / 16:9). 2nd: Compared with other HD cams this one has excellent low light capabilities - it records well even in indoor / dark environments. Way better than my GoPro. 3rd: The analog TV-Out FPV image quality is the best I've seen from such split cams. No internal noise there - sharp, correct brightness / exposure, natural colors. It looks like my Foxeer Falkor in my Eachine EV200D googles! This cam can output PAL (50i) when records with 60p without (much) unnatural stutter motion! I tried that with my Caddx Turtle V2 - no changes to fly a quad. Cons: This cam has a latency of ~50ms like a 1st gen Runcam Eagle. It get a bit worse if a 30p mode is selected (here the FPV feed stutters with this framerate). Using "Distortion correction" results in a much smaller FOV (~ 110°) - too much for me Pros: This one have a internal battery an keeps an timestamp! All files are correctly dated. Audio quality is good.

    Komentarze
  • 15/08/2019

    качество исполнения оставляет желать лучшего. разьемы криво установлены были, на процессоре нет заливки компаундом. пластиковое крепление для того чтоб не выскочила sd card громоздкое и неудобное. в ранкам сплит пластина из жести гораздо удачливей и удобней. шлейф от камеры коротковат. сама пластиковая скоба крепления камеры очень неудобная, как ее и за что крепить непонятно, и тем более как выставить угол наклона если эта пластина будет зафиксирована- загадка. Крепеж в виде винтиков и гаек отсутствует.

    Komentarze
  • 12/11/2019

    Very happy , fantastic camera and almost no noticeable latency. clear colourful and sharp image, quality lens and well made. recommend although prob too big for sub 250g builds and suits 5 inch quads upwards or wings. I've fitted this to zohd orbit wing.

    Komentarze (1)
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,866
    • Ft2,638
    • Ft4,693
    • Ft6,453
    • Ft9,682
    • Ft6,809
    • Ft46,366
    • Ft5,866
    • Ft14,377
    • Ft10,855
    • Ft4,693
    • Ft39,619
    • Ft12,616
    • Ft115,331
    • Ft5,866
    • Ft6,160
    • Ft8,214
    • Ft4,399