Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(565)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(565)
    • 5 Star(545)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/05/2022

    Fits perfectly to the original Happymodel Mobula 7 V2 FC, motors and canopy. I got this so I can properly load true 2S lipos to the whoop and stop using that ridiculous paired 1S method. I've lost too many 1S thanks to that foolish method. Next mod is to switch to XT30 and an F4 FC. I wanted 4 less so I came up with my own solution using a little epoxy adhesive. Works and holds up great.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    great to upgrade my Mobula6… good packaging

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    W końcu dotarło moje zamówienie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    I dla Moblite7 (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Perfekcyjnie do mojej Mobula :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Ładnie i stabilnie na mojej Mobula7

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Zamówienie przyszło dość szybko. Został wysłany bezpłatnie, z powodu problemów z łamliwością w poprzednim pakiecie. Artykuł spełnia oczekiwania i ma ulepszenia w odniesieniu do oryginalnej ramki. Wszystko jest doskonałe i jak zawsze, Banggood odpowiada poprawnie na pojawiające się problemy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2019

    元のフレームはキャノピーを止めるビスの受け部分が左右とも、すぐに折れてしまいました これは全然問題ないです。ただ250mmのバッテリーはゆるゆるです 元フレームのバッテリーを抱かせる四角いやつも使えますが、、、私はセロテープで止めています 300mmが良いかと。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    To moja trzecia ramka V3, są całkiem dobre, ale plastik łatwo pęka i pęka. Prawdopodobnie gorszy niż V1, plastik V2 był zdecydowanie lepszej jakości i mógł trafić bez pękania. Jednak nie jestem dla tych rzeczy miły, 😁 Zdolność do trzymania większej baterii sprawia, że jest to wyraźny zwycięzca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2019

    Доставили в Москву за 24 дня. Рама просто великолепная. Единственное надо подрезать поролон , куда кладётся квадрокоптер. Рама реально крепче первой версии. Но покупать надо всё равно несколько штук. Для Мобулы лучший вариант.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$128.43
    • US$8.07
    • US$16.99
    • US$8.07
    • US$10.38
    • US$25.29
    • US$13.99
    • US$20.99
    • US$179.09
    • US$99.99
    • US$10.59
    • US$9.23
    • US$3.99
    • US$77.60
    • US$27.99
    • US$4.99
    • US$4.99
    • US$11.54