Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1732)
  • Obrazy
  • Wideo(17)
  • All Star
    • All Star(1732)
    • 5 Star(1621)
    • 4 Star(97)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2019

    Я задоволений!

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2019

    Amazing. This drone is quality. And insanely fast. Absolute awsome periodic Bangood.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2019

    Oh my god. This is so much fun, so far, this is the best mini quad out there. Love it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Mob7 to szybki i zwinny krzyk. Elastyczna, a jednocześnie wytrzymała rama może zabrać kilka porządnych uderzeń i wrócić do latania. Użycie 2-1s 450 baterii daje dobre rozdarcie o 3:30, a nawet dłużej niż 4 minuty, jeśli poleci. Korzystanie z 650 mah pack sprawia, że zauważalnie wymaga więcej gazu nie jest tak bardzo energiczny lub zwinny, ale należy się znacznie dłuższe loty. Naprawa jest prosta, a ja swoje zniszczyłem wiele razy. Dla prawdziwego wybuchu, zmodernizuj silniki do 19000kv! Staje się dzikim rozpruwaczem! Podsumowując, byłem bardzo zadowolony z mojego Mob7. model jest świetnym sposobem na dostanie się do fpv, cały czas mając miejsce na zabawę, jeśli tak chcesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Doskonały zakup przybył do Włoch z Chin dokładnie w 15 dni W pakiecie i zaprezentować drona, ładowarka 1s śmigła i śrubokręt Pobrano wersję eu-LTB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Bardzo dobry, bardzo odporny, ale w ciągu 2 dni miał dziesiątki upadków i trzymał się dobrze, ale nie jest idealny i złamał ramę, więc kiedy idę kupić dodatkową ramę v3, kazałem 3 zostawić go w magazynie. Jego bateria również nie jest w pełni naładowana prawdopodobnie jest 6 gniazd ładowarka, która nie jest bardzo dobra, polecam kupić dobrą ładowarkę i nowe baterie te oryginalne nie są bardzo dobre, ale dron jest najlepszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Jak reklamowane i w dobrej cenie, wysłane szybko. Miał szybki lot próbny z parą 380mha GNB Lipos. Mały quad jest szybki, kupiłbym jeszcze raz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP5
    GB
    02/05/2022

    Still 1 of the best whoops for the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Działa bardzo dobrze, chociaż pager będzie stale piszczeć, jeśli nie jest podłączony, i masz lepszy czas latania 2S niż 1S, to nadal jest bardzo zabawne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Świetnie uczyć się zarówno wewnątrz z 1 i na zewnątrz z 2. Niestety, już go opuszczałem wiele razy z powodu mojej nieudolności i mogę powiedzieć, że jest bardzo trwały. Szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$122.99
    • US$25.29
    • US$179.09
    • US$11.54
    • US$8.07
    • US$86.24
    • US$96.99
    • US$109.99
    • US$16.99
    • US$131.09
    • US$89.99
    • US$203.99
    • US$149.49
    • US$119.99
    • US$474.99
    • US$159.99
    • US$249.99
    • US$99.99