Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1662)
  • Obrazy
  • Wideo(17)
  • All Star
    • All Star(1662)
    • 5 Star(1556)
    • 4 Star(93)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2019

    Я задоволений!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2019

    Amazing. This drone is quality. And insanely fast. Absolute awsome periodic Bangood.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2019

    Oh my god. This is so much fun, so far, this is the best mini quad out there. Love it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Szczerze mówiąc super mały dron w 1S bardzo dobrze, aby ręką (~3min lotu) i 2S dla większej prędkości i nieco więcej czasu (~3min40) bez zbyt dużej ilości wyładowania baterii. Gumka wokół niej służy tylko do trzymania baterii pod spodem. Mała wskazówka nie zapomnij kupić więcej klatek, ponieważ po kilku wypadkach łamie 😉

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    really great miniwhoop, works well outdoor with 2s also on moderate windy days; modded with XT30 and capacitor and tpu battery holder so i can use proper 2s battery. very powerful and has good range for garden flying Ottimo miniwhoop funziona bene all'aperto con batterie 2s anche con un po' di vento; modificato con connettore XT30 e portabatteria stampato in tpu per usare batterie 2s e non 2 da 1s. molto potente e ha un buon range per voli in giardino o piccoli parchi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Mobula 7 V2 lata naprawdę dobrze.Wspaniały do pomieszczeń z baterią(1S) lata raczej cicho i dobrze zarządzać. Zamontowanie 2 baterii zdecydowanie kupuje więcej sprintu i w lotach na zewnątrz jest zaletą (nawet w przypadku lekkiego wiatru). Jest gotowy do zdalnego sterowania i jest sprzedawany z różnymi odbiornikami. W pakiecie są obecne oprócz drona, zestaw zapasowych śmigł, śrubokręt, zapasowe śruby, narzędzie do demontażu śmigł, klejów i instrukcji, że nawet jeśli zwięźle, Wyjaśnić najważniejsze rzeczy wziąłem standardową wersję, która zawiera również ładowarki z wieloma akumulatorami. Od pierwszych lotów, jestem bardziej niż zadowolony!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Paczka dotarła w dobrym stanie, dron bezbłędny, zajęło 10 minut, aby wszystkie ustawienia zaczęły latać. Lata bardzo dobrze w 1S, idealny do latania wewnątrz może trochę za ciężki, przepustnica zawsze powyżej 50% do 2S rozgrzewały silniki, ale gdyby była szybsza, Nie wiem, czy ponieważ użyłem kilku baterii betafpv 300 mH, które są trochę większe, jutro spróbuję tych, które z nim przyszły. Krótko mówiąc, dobry zakup w stosunku jakości do ceny, polecam go do wewnątrz, na zewnątrz jest krótki.. Koniec komunijnego Joachina, 😬

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    To świetny dron. Z pudełka leciało dobrze na 2S, a na 1S miało okropne powolne oscylacje. Pid nastrojenie trochę pomogło i leciało nieźle. Jest lepszy jak quad 2S z 50% przepustnicy wewnątrz i 75% na zewnątrz. Na 1S jest mało zasilany, a oscylacje są trudne do wyciszenia, zrobiłem to najlepiej jak mogłem, ale niż się zresetował i stracił wszystkie ustawienia. Mam ponownie lutownicę na złączu USB, który wyglądał źle i od tego czasu jest w porządku. Jedna bateria była z odłączonym drutem, musiałem ją przylutować. Nic wielkiego, ale trochę irytujące Ładowarka jest ładna Smutne jest to, że dron jest ze złożonymi szpilkami na złączach PH2.0, radziłbym uaktualnić do litych szpilek lub do BT2.0 Kamera jest wtedy najsłabszą częścią, obraz jest często wydmuchany przez światła Załączam zdjęcia. Jest niesamowity, kiedy działa. I wygląda na to, że działa teraz dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Dostarczone do Rosji w ciągu 3 tygodni przez firmę kurierską SDEC. To jest moja druga mobula, pierwsza, niestety, utonęła w wiadrze w domku letniskowym)) Wiem, mam dużo szczęścia, po wypadku byłem w szoku. W rezultacie, sterowniki prędkości i moduł kamery zostały spalone. Ugryzłem moduł, zostawiłem mini nadajnik wideo, na wypadek, gdyby coś dało. Wszystko inne przetrwało, łącznie z lotnikiem, choć obecnie jest praktycznie bezużyteczne bez regulatorów. Podjąłem decyzję o zakupie nowego drona, koszt drona nie był o wiele tańszy. Dronowi się podoba. Jest idealny do latania w domu i daje wiele pozytywnych emocji. Odporna na upadek i uderzenie w różne przedmioty, nigdy nie została mechanicznie zniszczona w ciągu roku. Zdecydowanie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    /Ostrzeżenie! To świetny dron, ale! Od 2020 r. wersja FRSKY nie wiąże się już z Radio Frisky, które mają aktualizację 2.0. W takiej sytuacji, trzeba kupić i dołączyć zewnętrzny Odbiornik. Jest to problem, ponieważ podkładka RX jest mała i jest w naprawdę kiepskiej pozycji. Testowano z większą liczbą niż jednym Frisky spi Mobula 7

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36,996
    • Ft29,052
    • Ft35,904
    • Ft28,909
    • Ft8,546
    • Ft52,661
    • Ft3,417
    • Ft2,391
    • Ft43,521
    • Ft27,977
    • Ft32,827
    • Ft87,045
    • Ft43,521
    • Ft45,386
    • Ft27,977
    • Ft155,440
    • Ft111,916
    • Ft40,692