Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1698)
  • Obrazy
  • Wideo(17)
  • All Star
    • All Star(1698)
    • 5 Star(1587)
    • 4 Star(97)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2019

    Я задоволений!

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2019

    Amazing. This drone is quality. And insanely fast. Absolute awsome periodic Bangood.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2019

    Oh my god. This is so much fun, so far, this is the best mini quad out there. Love it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Szczerze mówiąc super mały dron w 1S bardzo dobrze, aby ręką (~3min lotu) i 2S dla większej prędkości i nieco więcej czasu (~3min40) bez zbyt dużej ilości wyładowania baterii. Gumka wokół niej służy tylko do trzymania baterii pod spodem. Mała wskazówka nie zapomnij kupić więcej klatek, ponieważ po kilku wypadkach łamie 😉

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    really great miniwhoop, works well outdoor with 2s also on moderate windy days; modded with XT30 and capacitor and tpu battery holder so i can use proper 2s battery. very powerful and has good range for garden flying Ottimo miniwhoop funziona bene all'aperto con batterie 2s anche con un po' di vento; modificato con connettore XT30 e portabatteria stampato in tpu per usare batterie 2s e non 2 da 1s. molto potente e ha un buon range per voli in giardino o piccoli parchi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    /Ostrzeżenie! To świetny dron, ale! Od 2020 r. wersja FRSKY nie wiąże się już z Radio Frisky, które mają aktualizację 2.0. W takiej sytuacji, trzeba kupić i dołączyć zewnętrzny Odbiornik. Jest to problem, ponieważ podkładka RX jest mała i jest w naprawdę kiepskiej pozycji. Testowano z większą liczbą niż jednym Frisky spi Mobula 7

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Mobula 7 V2 lata naprawdę dobrze.Wspaniały do pomieszczeń z baterią(1S) lata raczej cicho i dobrze zarządzać. Zamontowanie 2 baterii zdecydowanie kupuje więcej sprintu i w lotach na zewnątrz jest zaletą (nawet w przypadku lekkiego wiatru). Jest gotowy do zdalnego sterowania i jest sprzedawany z różnymi odbiornikami. W pakiecie są obecne oprócz drona, zestaw zapasowych śmigł, śrubokręt, zapasowe śruby, narzędzie do demontażu śmigł, klejów i instrukcji, że nawet jeśli zwięźle, Wyjaśnić najważniejsze rzeczy wziąłem standardową wersję, która zawiera również ładowarki z wieloma akumulatorami. Od pierwszych lotów, jestem bardziej niż zadowolony!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    To świetny dron. Z pudełka leciało dobrze na 2S, a na 1S miało okropne powolne oscylacje. Pid nastrojenie trochę pomogło i leciało nieźle. Jest lepszy jak quad 2S z 50% przepustnicy wewnątrz i 75% na zewnątrz. Na 1S jest mało zasilany, a oscylacje są trudne do wyciszenia, zrobiłem to najlepiej jak mogłem, ale niż się zresetował i stracił wszystkie ustawienia. Mam ponownie lutownicę na złączu USB, który wyglądał źle i od tego czasu jest w porządku. Jedna bateria była z odłączonym drutem, musiałem ją przylutować. Nic wielkiego, ale trochę irytujące Ładowarka jest ładna Smutne jest to, że dron jest ze złożonymi szpilkami na złączach PH2.0, radziłbym uaktualnić do litych szpilek lub do BT2.0 Kamera jest wtedy najsłabszą częścią, obraz jest często wydmuchany przez światła Załączam zdjęcia. Jest niesamowity, kiedy działa. I wygląda na to, że działa teraz dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Myślę, że wszyscy słyszeli o plusach, a ja napiszę o wadach, które przynajmniej miałem. Kamera. Ona jako całość nie bardzo, poza tym i patrzy gdzieś na bok, później zdała sobie sprawę, że to z powodu jednego kontaktu łączącego kanapkę z kamery i nadajnika, on nie w pełni usiadł i ingerował w elementy na tablicy. Z tego powodu, całe zgromadzenie jest pokręcone. Jakiś rodzaj obolałego dziecka, oczywiście nie dla tego modelu. Przed lotem postanowiłem zasznurować kontrolera i kamerę. W jakiś nieznany sposób lakier znalazł się pod obiektywem, pod filtrem uf i uszkodził obiektyw, obraz stał się taki jak na zdjęciu. Jak się tam dostał, nigdy nie rozumiałem, pracował starannie. Dobra matryca pozostała nietknięta, a soczewka zamówiła nową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Wielka moc, któraop Fly wiązania niebowe wydaje się być vra to arm( tarcza) i inne vrb dla wyboru trybu, ramieniem przełącznikowym swd i trybem powietrza (jak w props spin przed lotem). Z pudełka umieściłem go na ramie HD, które są trwałe w przeciwieństwie do cienkiego światła, jest 2s tak szybsze i można zrobić 1s, ale dostać mopulę 6 i umieścić go również na 75 mm. I leć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$259.99
    • US$159.99
    • US$132.24
    • US$191.72
    • US$215.97
    • US$109.99
    • US$178.49
    • US$259.99
    • US$149.99
    • US$249.99
    • US$146.67
    • US$199.49
    • US$173.99
    • US$125.00
    • US$203.27
    • US$174.39
    • US$519.99
    • US$8.07