Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(107)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/02/2022

    Acquistata come ricambio per Mobula6 nel caso in cui si dovesse danneggiare quella di serie, che fino ad ora sembra essere indistruttibile. Un buon prodotto a mio avviso leggero ed elastico, resistente agli urti. Il prezzo da pagare per la leggerezza è però l'aumento delle vibrazioni che si riflette poi sulla qualità del video, tutto risolvibile con un pezzetto di spugna adesiva, come insegnano gli esperti della Happy Model.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    haven’t needed to replace mine yet! must be pretty strong ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    Great canopy, fits perfect on my Moblite 7. Thanks!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Otrzymał opakowanie wcześniej niż oczekiwano, nie ma uszkodzeń i wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Najlepszych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Dobrej jakości produkt. Polecam kupić. Nie mam naklejek na odwrocie, jak na zdjęciu. Sprawdzę orientację nagrania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2020

    Lekki i przydatny koronka nie tylko dla Mobula6. Na moim traskanie usunął stary okap, aparat i moduł VTX. Teraz używam obudowy „Każdyine TX06 700TVL FOV 120 stopni 5,8 Ghz 48CH". Mam dodatkową minutę lotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2020

    Ten baldachim jest świetny! Rozbił się tyle razy, a nadal jest silny. Używam go na Trashcan z kamerą nano 3 i ostrzami Gemfana 1636-4. Sucha masa to 30,32G

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Zestaw zawiera śruby do mocowania do ramy, ramkę do kamery runcam nano oraz śruby do mocowania kamery do korony. Trzypunktowe mocowanie do ramy. Dobrej jakości produkt. Zalecam kupno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Jako oryginał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$14.69
    • US$24.24
    • US$12.64
    • US$10.99
    • US$4.19
    • US$4.99
    • US$39.59
    • US$19.62
    • US$9.23
    • US$9.99
    • US$13.85
    • US$6.89
    • US$15.00
    • US$15.99
    • US$9.23
    • US$87.77
    • US$27.71