Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • VIP5
    GB
    09/11/2021

    Czuję się naprawdę tani, bez wątpienia, aby utrzymać ciężar w dół, rozczarowany anteną, wygląda jak nowicjusz poskładany do kupy, naprawdę brzydki. Ja też nie zdołałem się z tym pogodzić.. Pierwsze wrażenia nie są pod wrażeniem, ale mogę zmienić zdanie, kiedy uda mi się to w powietrzu. Również żadnych instrukcji w pudełku, które mi przysłali..bardzo niechlujnie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Dostawa tego dnia nowych mobula elrs. Łatwy w wiązaniu. Prędkość obrotowa silników jest niesamowita jak na swój rozmiar! Śmigła są dwuspadowe. Vtx c jest 25-100-200. Co jest zdecydowanie wystarczające dla tego małego speedstera... antena VTX jest liniowa i robi swoje. Kamera jest przeciętna, ale wystarczająca. Dodałem trochę ekspozycji, ponieważ jest to konieczne, aby uspokoić jego zapał w trybie ustabilizowanym i tłumionym powietrzem w kąt. Zobaczyć plenery w Acro. Bardzo zadowolony z tego zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    To coś jest zabawne i zwinne!!! Jeszcze nie wyleciałem na zewnątrz. Mam wersję 868. Trochę mi zajęło, aby dojść do wniosku, że jest to nie-SPI, więc Elrs Rx musi być flashowany przez betalot passthrough (WiFi nie działa). Cel na konfiguracji to es915rx. Zbuduj i rozbłyśnij.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Teraz mam paczkę. Otworzyłem ją i jedna bateria jest zepsuta i napompowana. Wyślij mi nową baterię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Kopter został dostarczony z wadliwym silnikiem, bardzo rozczarowujące!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Fantastyczny mały quad, zakres podany przez ELRS całkowicie eliminuje lęk wszystkich poprzednich odbiorników D6 SPI, Być w stanie przelecieć ponad 1 km z tym malutkim czymś jest po prostu niesamowite i z 200mw VTX odkrywanie tych małych i trudno dotrzeć miejsca po prostu stało się możliwe. Moim jedynym zmartwieniem są silniki, to naprawdę można zrobić z silnikami 19000kv 0802.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Otrzymany w dobrym stanie z bateriami 4x300 mAh. Kamera jest doskonała, podobnie jak doświadczenie w locie. Na początku byłem trochę zawiedziony, ponieważ lot był o 2:20, a baterie nawet krótsze niż w oryginalnym Mobula6. Skonfigurowałem je na 96 kHz i teraz mam stałe 3 minuty lotu, a baterie ledwo się nagrzały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Wspaniałe małe drony, silniki pozostawiają trochę do życzenia, więc sugeruję, aby połączyć to z silnikiem BetaFPV 0802 19500Kv, aby uzyskać najlepsze doświadczenie lotnicze. Również dodanie złącza BT2.0 robi ogromną różnicę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Pudełko było trochę uszkodzone, ale „whoop" było dobrze zapakowane i dobrze chronione. Mopula 6 Elrs jest doskonałą bazą do zabawy wewnątrz ulotki, ale niezdolny do działania na zewnątrz w zupełnie spokojny dzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Kupiłem nie ten, ale wciąż czekam na właściwy, by przyjechać, idę kupić inny moduł, żeby ten miał szansę migać odbiornikiem itp. i namieszać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$266.79
    • US$475.99
    • US$533.59
    • US$369.99
    • US$103.99
    • US$209.99
    • US$249.99
    • US$249.99
    • US$429.99