Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/10/2021

    Elektroniczne PCB wygląda solidnie i dobrze. Nie ma nawet instrukcji obsługi ani instrukcji, więc robię własną instrukcję obsługi wideo. https://youtu.be/canSGuOCcmI i niektóre recenzje samego produktu. Długo trwało dłużej niż 1 miesiąc, aby przyjechać do Kanady, ponieważ nie mieli go w magazynie, aby go wysłać. Ale kiedy już zostanie wysłany, to naprawdę szybko się pojawi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Produkt dotarł szybko, dziękuję Banggood! Działa bezbłędnie ExpressLRS to przyszłość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Paczka przybyła szybko, bardzo dobra jakość produktu, dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Moduł ten działa doskonale i bardzo dobrze pasuje do mojego radiomastera TX16. Nie sprawdziłem zapowiedzianego zasięgu 30 km, ale nigdy nie miałem utraty sygnału.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    ExpressLRS to najlepszy protokół nadajnika, a szczęśliwy wybór modelu i cena sprawiają, że jest to konieczne. Możesz pójść źle. Zrobiłem drukowane pudełko 3D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Właśnie przyjechałem dziś rano, dzięki BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Naprawdę podobały mi się te odbiorniki. To jest trzeci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Wtyczka i odtwarzanie, możesz z łatwością przebłysnąć TX przez przekaźnik, a RX przez przejście seryjne. Osłona anteny na IPX4 jest dość wrażliwa, chciałbym zobaczyć zamienniki na BangGood, jak jeden z moich zaczął się strzępić próbując wpasować to w moją budowę. Nadal jest bezpieczny i zasięg nie ucierpiał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Świetnie, wszystko wygląda świetnie. Musiałem skontaktować się z obsługą klienta, ponieważ dokonałem złego wyboru modelu i zamówiłem zły przedmiot. Obsługa klienta Banggood była doskonała Muszę powiedzieć, zmienili go i po prostu miałem dostawę dokładnie właściwego przedmiotu. Jestem o wiele bardziej przekonany, że jeśli istnieje problem, obsługa klienta Banggood może to szybko rozwiązać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Wygląda na to, że działa, ale obudowa typu Banggood, którą kupiłem, żeby zmieścić to w tx16s powoduje utratę rf i problemy z łącznością. Za 10 sekund spadam z powietrza. Antena została wygięta z powodu opakowania worka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 017
    • Ft58 932
    • Ft24 284
    • Ft7 316
    • Ft7 681
    • Ft7 918
    • Ft55 763
    • Ft30 415
    • Ft6 334
    • Ft3 289