Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2022

    Niesamowite szybkość dostawy, w ciągu zaledwie 8 dni przybył do Włoch z Sylwestrem i Objawieniem w środku. Happy Model ExpressLRS ES900TX 868MHz z odpowiednią częstotliwością, która może być używana w Europie, dzięki czemu mogę mieć produkt open source do użycia z modelami dalekiego zasięgu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Po pierwsze, moje zamówienie dotarło w mniej niż tydzień. Zbuduj jakość :5 gwiazdek. Bardzo lekka waga. Złącza pozłacane. Wysokiej jakości kable koncentryczne. Precyzyjna antena 868MHz. Ultra niski pobór mocy (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Produkt działa świetnie. Przetwarzanie obudowy jest całkiem dobre, jest tylko trochę fidly do montażu, ponieważ niektóre otwory na śruby nie są idealnie na siebie. Obudowa początkowo nie pasowała do mojego FrSky QX7, ponieważ trzeba trochę pracować i jest bardzo ciasno, trudno usunąć z iskry. Ale moc modułu jest doskonała i transport był bardzo szybki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Bardzo dobry system dalekiego zasięgu. Nawet za drzewami, małymi pagórkami itp LQ nie spada poniżej 96. Polecam jako tańsza alternatywa dla Crossfire.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Produkt przybył, polecam! Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    all works fine up to 1000mW, It is the ES900TX with 868mhz antennas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Doskonały produkt dotarł do harmonogramu i dobrze zapakowany.Doskonały produkt, łatwy montaż i konfiguracja, nie ma dostępu do portu USB, który jest potrzebny do demontażu, aby uzyskać dostęp do niego. Jednak dobry produkt, jak na razie bardzo niezawodny w locie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Non resta che montare tutto e provare!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Wspaniała rzecz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Jeszcze nie testowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$169.99
    • US$21.59
    • US$32.99
    • US$32.99
    • US$209.99
    • US$31.49
    • US$17.99
    • US$24.24
    • US$31.49
    • US$11.49