Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2021

    Działa dobrze.Apdate to 2.0rc1 był naprawdę spazm, ale teraz 2.0 wrócił bez żadnych problemów. Działa świetnie, również tryb joysticka na PC przez Bluetooth! Wentylator jest miły i cichy i jest aktywowany tylko przy wyższej mocy transmisji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Bardzo ładny moduł, jedynym problemem jest to, że jest to drugi z tych modułów, które mam, ponieważ musiałem zwrócić pierwszy, ponieważ plecak ESP nie działa. Ten też początkowo nie działał, dopóki nie zmodyfikowałem lutowania, aby podłączyć esp8285 z pokładowym ftdi. Na szczęście teraz wszystko działa idealnie. Pasuje do X-lite s bardzo ładnie i działa bezbłędnie po mignięciu plecaka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Przydzieliłem to do TBS Tango Pro Range. Tańczyłem tango, by pomieścić wiele modułów. Pomyślałem, że wypróbuję ten moduł i zamówiłem 1-komórkowy Crux 3 NLR nano LR. Na pierwszy rzut oka, jest bardzo dobrze wykonany i promieniuje wielką siłą w rękach. Wytrzymała aluminiowa obudowa jest więc cięższa niż TBS crossfire Tracker. Nie dostałem jeszcze mojego 1 LR, ale nie mogę się doczekać. Może w przyszłości będę miał tylko maszyny Happy Model. Dziękuję Banggood 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Paczka dotarła bardzo szybko! Potwierdzam, że jest to wersja 2.1! Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Przyzwoita jakość, doskonałe osiągi. To jest wersja 2, tak przy okazji. Prawdopodobnie musisz przełączyć się na 18650 li-ionową baterię ze względu na większe zużycie systemu przesyłowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Świetne produkty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Zamieniłem wszystkie quady na Elrs z Frsky i nigdy tam nie wrócę. Najlepszy sterownik, a to jest świetny moduł nadajnika, aby rozpocząć. Doskonała jakość wykonania, pełny metal.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Używać ze skoczkiem T Lite. Nowa wersja działa dobrze z telemetrią. Uważaj, gdy podłączasz to do adaptera Nano, ponieważ jest to solidny metal. Nie wpychaj tego, bo złamiesz zawleczkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Super cool miał non pro i był ograniczony do 200mw teraz może zrobić 1000mw na moim nadajniku xlite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Pozycja zgodna wizualnie, szybka dostawa pozostaje do przetestowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$162.99
    • US$21.59
    • US$32.99
    • US$32.99
    • US$17.99
    • US$28.99
    • US$209.99
    • US$31.49
    • US$124.99
    • US$293.00