Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/07/2021

    Czekam na odbiorniki, żeby to przetestować. Doskonała produkcja i sprawa. Nie polecam płyty dystrybutora powyżej systemu multiprotokol, ponieważ może powodować krótkie. System, który przenosi i zarządza prądem, nie powinien być umieszczany na metalowej powierzchni. Zalecam zainstalowanie go na tylnej okładce, aby nie zakłócał ruchu kijów. Obserwacja, trochę się rozgrzeje, ale nic niepokojącego. Polecam cierpliwość i logika podczas instalacji elektronicznej części wewnętrznej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Niebezpieczne! Przeczytaj to! Płyta zasilająca ma ostre szpilki wystające z tyłu, które przebiją dwustronną taśmę, a kiedy to się stanie, topi się druty, magiczny dym i prawdopodobnie płomienie. Może to nie nastąpi od razu, ale po jakimś czasie, albo jak w moim przypadku, gdy go trzymałem. Ucisk palców na plastiku wystarczył, by wcisnąć szpilki przez podwójną piankę. Paliło jak szalone, zwłaszcza z podnośnika słuchawkowego, i natychmiast wyjęłam baterię. Wewnątrz drutu z baterii całkowicie się stopił, izolacja krzemowa została zamieniona w proch, a dwa połączenia lutownicze na zlewie w wewnętrznym module się rozpuściły. Wyobraź sobie, że to się dzieje w twoim bagażu podczas lotu. Chcesz być odpowiedzialny za zniszczenie samolotu? Pamiętaj, aby umieścić te ostre szpilki w module zasilania, usunąć wszystkie pliki i sprawdzić, czy nie ma szortów przed zainstalowaniem. Zobacz załączone zdjęcia przedstawiające ostre szpilki i stopioną dwustronną taśmę.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Produkt otrzymany zgodnie z opisem: bardzo dobry nadajnik o bardzo dobrym stosunku jakości do ceny. Poświęć czas na dokładne zmontowanie komponentów, konfiguracja jest łatwa dzięki konfiguratorowi ELS. Przetestowałem i prace dachowe polecam! Produkt otrzymany w krótkim czasie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Dostarczone dokładnie 2 tygodnie po zakupie. Wszystko działa zgodnie z planem. Błyskawica, związana i gotowa do lotu. Łącznicy żądają trochę siły, by się włamać, ale z drugiej strony, jestem pewien, że nie otrząśnieją się sami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Jeszcze go nie użyłem, ale ładnie zbudowany moduł i jestem zbyt szumny. Zanotuj instalację na modułu mocy, po prostu przyklej go trochę wyżej i nie dużo w środku, bo zostanie zgnieciony przez piankę, co zrobiłem. Należy również pamiętać przy budowie firmware, aby użyć poprawnego, nie udało się kilka razy, ponieważ wybrałem rx zamiast tx. Dobrze, że go nie zamurowałem. Nie potrzebujesz również nocnej budowy, aby używać 500hz odświeżania, nowe stabilne wydanie rc9 domyślnie go umożliwiło. Nie mogę się doczekać, żeby go użyć

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Bardzo łatwy do zainstalowania na skoczku T-lite. Wysysa akumulator, więc zamierzam modyfikować T-lite, by dodać kolejne 1850, równolegle z zapasem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Podoba mi się charakterystyka ekosystemu ELRS. - wydajność świetlna - łatwa obsługa (np. wiążąca fraza) - Mix i dopasowanie marek - Wspaniała społeczność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Był bardzo łatwy i łatwy w instalacji. Już go przetestowałem i jestem z niego bardzo zadowolony 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Easy installation and good range

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    To jest niesamowite. Uwielbiam długie dystanse. Nigdy więcej nie zawiedź bezpiecznie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$169.99
    • US$21.59
    • US$32.99
    • US$32.99
    • US$209.99
    • US$31.49
    • US$17.99
    • US$24.24
    • US$31.49
    • US$19.62