Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(151)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(151)
    • 5 Star(142)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/10/2021

    bardzo napalony, Jestem totalnym entuzjazmem co jest zakres o wiązanie jest całkowicie nieskomplikowane, kiedy wszystko jest ustawione .. Jest zdecydowanie zabójcą cenowym TBS

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    O wiele lepsza jakość wykonania niż się spodziewałem. Idealnie pasuje do modułu w moim Radiomaster TX16. Wymaga samodzielnego montażu, ale to tylko kilka śrub

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Bangood żegluga była doskonała jak zwykle (szybka z rozsądnym opakowaniem). Dzięki. Montaż był łatwy, chociaż nie znalazłem instrukcji (dwustronna taśma musi być umieszczona pod PCB). PCB wydaje się być doskonałą jakością produkcji. Plastikowe pudełko jest OK, chociaż dokręcenie złączki SMA wymaga, aby zwrócić na niego dodatkową uwagę. Wentylator (nie dostarczany) nie jest wymagany do 100mW, a to dużo w przypadku ExpressLRS ze względu na doskonałą modulację i najwięcej energii na bit ze względu na wykorzystanie inteligentnych kanałów. Budowa firmware była bezbłędna, tak jak aktualizacja WiFi. Kontrola skryptu Lua również jest doskonała. Ten system jest bardzo polecany, dla nowych konstrukcji jest prawdopodobnie najlepszym wyborem, ale dla starszych systemów jest również silnym kandydatem do ich zamiany.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Przyjąłem, dość szybko. W zestawie, ale łatwy i szybki montaż. Pasuje idealnie do tx16s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Moduł jest montowany szybko i łatwo, konfiguracja lub aktualizacja oprogramowania przez ExpressLrs jest prosta i zrozumiała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Dostałem to urządzenie po kilku tygodniach oczekiwania. W każdym razie wszystko wygląda dobrze i wydaje się, że jakość jest wysoka. Czekam na wypróbowanie go na moim skoczku T-Lite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Moduł transmisji LRS 2.4 Montaż jest bardzo łatwy, natomiast część, która dotyczy sprzęgania i aktualizacji oprogramowania z nadajnikiem jest nieco bardziej skomplikowane Tutoriale dostępne na YouTube i na stronie ekspresowej lrs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Jak dla mnie, wszystko wygląda dobrze, poza tym walizka z modułem jest o wiele ładniejsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Wszystko jest spakowane bardzo ostrożnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Działa dobrze na moim skoczku T8SG Plus v3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$36.99
    • US$14.99
    • US$45.99
    • US$113.99
    • US$8.04
    • US$189.99
    • US$195.99
    • US$52.99
    • US$52.89