Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/03/2022

    Mały rozmiar, potężne ruchy, a wszystko to poniżej 250 gramów wagi! Posiadam zarówno wersję analogową z ExpressLRS, jak i wersję HDzero z ExpressLRS. Oba są zajebiste quady. Mój ulubiony lot w tej chwili. Naprawdę płynna melodia na beta-lotach 4.3 z ELRS, a zasięg może osiągnąć ponad 1 milę, żywotność baterii jest twoim jedynym ograniczeniem! Do niektórych modyfikacji dodałbym dodatkową taśmę na przewodach samochodowych na ramieniu. Zabezpiecz złącze U.Fl dla anteny vtx trochę. Złącze Xt30 prowadzi do jednego ze słupków na ramie. I zarzuć krawat na ELRS T-antena, ciepło kurczy się z obu stron. Te małe stworzonka chronią kruchtę, przetrwały moje nadużycia i katastrofy. Rzadko kupuję dwa z każdego quada, chyba że naprawdę mi się podoba - to właśnie w moim stylu! Możesz zobaczyć mój wideo testowe HDZero tu Możesz zobaczyć mój analogowy film testowy tutaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    W końcu otrzymany po bardzo długim oczekiwaniu. Mam nadzieję, że nadal dobrze lata. 😊 pudełko przybyło dość zniekształcone i zużyte. Mam nadzieję, że nic się nie stało na dziedzińcu 😊

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Tylko 91g i 171g z 750mah 4S Lipo. Bardzo dobre quady. Mój jest oczywiście z odbiornikiem ELRS Brakuje tylko podkładki lipo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Super drone! agilissimo e super efficiente. la batteria dura veramente tanto. ho solo alcune vibrazioni col vento quando il throttle è basso. ma credo che con un po di tuning si puo risolvere. ho cambiato lo strap della batteria con uno piu piccolo

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    Great drone, flies great and it is a lot of fun. comes with a nice bag to keep it.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Dobrze, dobrze, dobrze Cienka folia do pakowania dzieci

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    excellent 3.5” quad! for the money, this thing has incredible range. thank plenty of space for a runcam thumb or similar and, with a 4s lipo, it has more than enough power too.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    Ładny rozmiar i solidna jednostka, siedzi obok Tinyhawk na zdjęciu w porównaniu z rozmiarami, mój jest większy niż twój ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Very small and responsive 3" quad. Tried with Tattu 4s 650mAh, stock PID works very well. Low drift, very responsive.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    very nice lightweight quad .. updated with crossfire

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$289.99
    • US$452.19
    • US$345.00
    • US$209.99
    • US$545.99
    • US$122.99
    • US$159.99
    • US$249.99
    • US$235.99