Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2021

    Wszystko było świetne, opakowanie było kartonowe z plastikową folią, ale wszystko dotarło dobrze. Ta mała wygląda świetnie... Mam nadzieję, że poleci tak 😇

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Produkt otrzymany zgodnie z opisem: wysokiej jakości produkt, który poświęci mi czas, aby przetestować go dobrze. Wisienka na torcie: jest z pilotem kamery. Pakiet starannie zapakowany i otrzymany w mniej niż tydzień. Jeszcze raz gratulacje dla Bangood za doskonałą obsługę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Mam kilka maszyn, które pracują na gruźlicę. Kupiłem moduł ES24TX Slim PRO. Niestety, mam z tym problem. Nie mogę ich połączyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Otrzymany wkrótce, ale bądź ostrożny. Najnowsza wersja beta-bitki! Szukam oryginalnego wysypiska, żeby to naprawić.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Bardzo szybka dostawa! (pol.). Banggood jest o wiele lepszy niż Aliexpress! Przepiękny quadkopter! Niesamowite, małe i bardzo ładnie zrobione. ELRS jest korzyścią. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Myślę, że to przyszłość hobby fpv. Rozsądna jakość, długi czas lotu, elastyczność ze źródłami zasilania i rozwiązanie do szybkiej wymiany baterii. Jeszcze nie próbowałem, ale dobra robota wykonana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    ......

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Dostarczane na czas i w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Nigdzie nie jest wskazane, że do korzystania z drona potrzebny jest specjalny moduł, więc musisz kupić moduł ES24TX oddzielnie, aby móc go latać, 38 € więcej. Aby móc korzystać z drona, nie jest wskazany specjalny moduł, więc moduł ES24TX musi być zakupiony oddzielnie, aby móc go latać, € 38.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Nie jest to gotowe do związania, jak twierdzi sprzedawca. Musisz zaktualizować rx i tx firmwares, co zwykle jest kłopotem, ponieważ nie ma dokumentacji w języku angielskim. Nie polecam tego produktu.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$117.60
    • US$172.49
    • US$154.99
    • US$323.39
    • US$479.99
    • US$191.72
    • US$199.49
    • US$187.99
    • US$121.93
    • US$365.99
    • US$138.68
    • US$170.93
    • US$233.30
    • US$200.96
    • US$501.89
    • US$519.99
    • US$249.99