Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2020

    Cześć, Po rozpakowaniu produktu i podłączeniu do zasilania, jednostka włącza się „ON", ale ekran jest pusty.Po prawej stronie pokrętła zapala się, Ale ekran jest pusty. Próbowałem go uruchomić kilka razy, ale bez skutku. Mam nadzieję, że producent rozwiąże to szybko i dobrze. Kontynuacja recenzji... Pozdrawiam,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2018

    I'm quite impressed with the Hantek, only started it up today and started to read through the manual, some nice Auto settings. Do take note that you must set the probe attenuation settings on the probe and on the oscilloscope to the same value, e.g. both to X10. Like the features I have tested so far. Think I will really enjoy using this oscilloscope

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Doskonały oscyloskop z analizatorem logicznym do podstawowych pomiarów. Oscyloskop działa dobrze, sondy mogą być trochę lepsze, ale nie ma problemu za tak dobrą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2019

    Excelente produto, de ótima qualidade, chegou tudo certo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2019

    So far very impressed. I have tried the two probes performance, interfacing with PC,and confirm this is an excellent product. I have not tried the logic probs yet, one of the reason why I chose this product, but so far so good - excellent. Packaging was excellent, and attached a screenshot from the PC, after connecting the USB interface to the PC. You need to download the drivers first from the Hantek website.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2020

    Zbiorniki produktu i jest dobrym produktem Ale wszystkie problemy, które muszę dostać mój produkt sprawiają, że nie kupuje więcej z Bang(nie tak)dobra Czekam na 2 miesiące, kiedy wiedzieć produkt był wstrzymany, ponieważ łamany w transporcie, ale niech poczekać do końca czasu wysyłki i wtedy więcej czeka się dzieje cały czas, gdy wysyłam e-mail, dostaję wiadomość „Jeszcze kilka dni zajmie, aby zapewnić lepsze i bardziej dokładne rozwiązanie dla Ciebie, czy mógłbyś uprzejmie poczekać 2-3 dni." Albo coś w tym stylu Więc moje zaufanie do Bang-good jest takie, że kolacja nisko nie kupi nic, bo kiepskie usługi Szczęśliwi z mojego produktu Pozdrawiam Eric Zoons Z Holandii/Belgia

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    all ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Najwyższa jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Najlepsza jakość/cena faktycznie na rynku. Szybsza dostawa. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$30.99
    • US$14.99
    • US$17.99
    • US$18.88
    • US$69.99
    • US$153.99
    • US$29.99
    • US$47.99
    • US$23.99