Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(111)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(111)
    • 5 Star(105)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/07/2021

    Idealne szybkie i praktyczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2020

    Nie wiem, czy jest to HANTEK, czy nie – myślę, że powinno być na nim ich logo, jeśli tak było. Ale nadal wykonuje swoją pracę, przynajmniej dla moich potrzeb, które nie obejmują wysokich częstotliwości. Testowałem go z 20 Voltów DC, ustawiając oscyloskop na 10X, a sonda na 1X. Potem ustawiam sondę na 10X, to co dostałem to 1 035 Volts (atencja 19,33, blisko 20 jak widzę). Mając na uwadze, że nie posiadam profesjonalnego sprzętu do testów, uważam, że te pomiary są OK. Nie będę go używać do dokonywania pomiarów na komponentach zasilanych z magistrali (230 VAC = 325 VDCp-p). Więc jestem z tego zadowolony i zamierzam kupić drugi. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2017

    i brought 2 . it is having very good quality and came in india within 8 day via direct india mail service. thank you so much i am very much impressive with banggood.com service

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2019

    Very useful I used at 230 volts the voltage from the wall outlet, it works very well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2018

    I checked it on a R&S spectrum-analyzer and it work fairly well to the specs up to 100mc beyond this the attenuation went higher reach a peak attenuation at 180mc with 42db attenuation to become less again with increasing frequency.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2019

    Este atenuador presenta buena calidad y es muy útil

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2018

    pěkný dělič k osciloskopu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    To naprawdę przyjdzie w dniu, w którym spróbuję zmierzyć coś, czego mój celownik nie może znieść, to się przyda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2019

    Works well with my Pico scope, extending the voltage range upto 300v

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2019

    I have not tested it yet, but this attenuator was the best priced on Banggood. So I am pleased by the price / value ratio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 782
    • Ft5 297
    • Ft81 938
    • Ft4 916
    • Ft3 025
    • Ft6 811
    • Ft1 636
    • Ft8 702
    • Ft2 406
    • Ft2 750
    • Ft5 674
    • Ft3 402
    • Ft2 268
    • Ft3 025
    • Ft4 540
    • Ft2 645
    • Ft2 291
    • Ft23 268