Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(254)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(254)
    • 5 Star(243)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    Przesyłka dotarła do Polski po dwóch dniach, zapakowana w folię. Pudełko lekko ucierpiało w czasie transportu, ale to tylko opakowanie. Oscyloskop z zawartością nie uszkodzony, po podłączeniu i wstępnym testowaniu mogę napisać, że jest sprawny. Za jakiś czas wykonam kolejne testy. Cena w stosunku do parametrów i cen u innych sprzedawców relatywnie niska. Wykonanie produktu bardzo dobre, parametry dla amatorów jak i zawodowców w mojej ocenie są bardzo dobre. Mogę polecić ten model wszystkim niezdecydowanym. Ja szukałem i analizowałem przez dłuższy czas wiele oscyloskopów zanim wybrałem Hantek DSO5202P, obecnie jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Zamówiłem produkt 30 listopada. Został wysłany w poniedziałek 1 listopada, a w środę 3 listopada do mojego domu. Jestem zaskoczony tym krótkim czasem dostawy. Gratulujemy Banggood! Paczka dotarła bez problemów z deformacją. /Urządzenie jest sprawne. Jestem zadowolony z zakupu i polecam Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2018

    Excellent scope, great price, lots of functions, easy to use. Can do anything an electronics hobbyist would ever need. Built in frequency counter is very handy and you can enable on-screen instructions to understand all the functions.. Item shopped quickly and arrived in perfect condition, tested and works perfectly well. Good screen size, very portable unit, highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2019

    Produto Excelente! só poderiam enviar dentro de outra caixa, para ter mais segurança! mais pelo preço valeu muito apena! Recomendo á todos que queiram comprar, pois no brasil esse produto custa uma Fortuna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Produkt o niskiej jakości opakowaniu. Dostarczone przez pocztę z pudełkiem i wyświetlaczem uszkodzonym w postaci załączonych zdjęć. Biorąc pod uwagę wartość produktu i odległość między pochodzeniem i miejscem przeznaczenia produktu, wydaje się, że nie ma należytej ostrożności, aby zagwarantować integralność produktu, a produkt jest chroniony jedynie przez kruchą plastikową torebkę bez skutecznej ochrony panelu i ekranu produktu. Nie mam możliwości zarekomendowania tego producenta, a co za tym idzie tego produktu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Ładna, solidna budowa, duży ekran, doskonała rozdzielczość i widoczność. Prawdziwy wyłącznik zasilania. Obrotowe przyciski są trochę wijące, ale ogólnie jest OK. Mam dodatkową sondę prądową (Hantek CC-65), można użyć z oscyloskopem, ale odczyty będą napięcie. Nie ma przepisu na bezpośrednie mierzenie prądu (ampony) w menu. Jeśli musisz wykonać obliczenia fazy, mocy reaktywnej lub podobnych, musisz zrobić to ręcznie na podstawie pomiarów napięcia na ekranie. Ogólnie, jestem zadowolony z produktu, i szybkości dostawy - Złożyłem zamówienie w niedzielę, a paczka została dostarczona w Rumunii w piątek rano! (Materiały magazynowe Republiki Czeskiej, bezpłatna dostawa przez Niemcy, DHL i rumuński przewoźnik Cargus).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2018

    Recomendo, embora paguei 60% de imposto,mas para uso próprio vale a pena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Przyszła paczka, zapakowana w szarą nylonową torbę, fabrycznie zapakowana urządzenie, drobne uszkodzenia mechaniczne pudełka, zawartość wewnętrzna nienaruszona. Zasilanie włączone, autokalibracja zakończona. Głębsza próba później. Polecam do zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Mihai
    RO
    01/11/2019

    I am happy now as my electronic lab is taking shape... I just do not know where the pedals or crank are to be inserted...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2019

    Excellent scope, great price, lots of functions, easy to use. Can do anything an electronics hobbyist would ever need. Built in frequency counter is very handy and you can enable on-screen instructions to understand all the functions.. Item shopped quickly and arrived in perfect condition, tested and works perfectly well. Good screen size, very portable unit, highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$169.99
    • US$68.99
    • US$89.99
    • US$69.99
    • US$153.99
    • US$245.99
    • US$70.99
    • US$195.99
    • US$259.99
    • US$299.99
    • US$209.99
    • US$159.99
    • US$179.99
    • US$652.99
    • US$129.99
    • US$598.99
    • US$77.99
    • US$29.99