Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(250)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(250)
    • 5 Star(239)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    Przesyłka dotarła do Polski po dwóch dniach, zapakowana w folię. Pudełko lekko ucierpiało w czasie transportu, ale to tylko opakowanie. Oscyloskop z zawartością nie uszkodzony, po podłączeniu i wstępnym testowaniu mogę napisać, że jest sprawny. Za jakiś czas wykonam kolejne testy. Cena w stosunku do parametrów i cen u innych sprzedawców relatywnie niska. Wykonanie produktu bardzo dobre, parametry dla amatorów jak i zawodowców w mojej ocenie są bardzo dobre. Mogę polecić ten model wszystkim niezdecydowanym. Ja szukałem i analizowałem przez dłuższy czas wiele oscyloskopów zanim wybrałem Hantek DSO5202P, obecnie jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Zamówiłem produkt 30 listopada. Został wysłany w poniedziałek 1 listopada, a w środę 3 listopada do mojego domu. Jestem zaskoczony tym krótkim czasem dostawy. Gratulujemy Banggood! Paczka dotarła bez problemów z deformacją. /Urządzenie jest sprawne. Jestem zadowolony z zakupu i polecam Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    The shipping was draft, box was dented badly. Holes cut at the side for custom inspection, I guess ! All iterms were in place. Tested working on first try. Its a nice product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Biorąc pod uwagę pieniądze, które mnie kosztował, zasługuje na swoje. Doskonale sprawdza się jako hobby/oryginalny osmometr. Zalety: Zalety: - W komplecie z dwoma detektorami 200 mhz - Duży, 7-calowy ekran - Zaznacz użytkownika, aby zmienić kolory i ustawienia - Drukuje na pamięci USB Niekorzystne zalety: - Ekran nagrywania na komputerze jest powolny - Wolałbym możliwości Hantek DSO2D10 który obsługuje dekodowanie UART i DSO5202P

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Szybka dostawa działa dobrze dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Jestem bardzo zadowolony klient, funkcja wydaje się działać bardzo dobrze jako espectet, super 👌👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Uderzyło mnie to bardzo szybko. Dopiero go poznaję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Produkt o niskiej jakości opakowaniu. Dostarczone przez pocztę z pudełkiem i wyświetlaczem uszkodzonym w postaci załączonych zdjęć. Biorąc pod uwagę wartość produktu i odległość między pochodzeniem i miejscem przeznaczenia produktu, wydaje się, że nie ma należytej ostrożności, aby zagwarantować integralność produktu, a produkt jest chroniony jedynie przez kruchą plastikową torebkę bez skutecznej ochrony panelu i ekranu produktu. Nie mam możliwości zarekomendowania tego producenta, a co za tym idzie tego produktu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2019

    Produto Excelente! só poderiam enviar dentro de outra caixa, para ter mais segurança! mais pelo preço valeu muito apena! Recomendo á todos que queiram comprar, pois no brasil esse produto custa uma Fortuna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Drogie panie Otrzymał produkt i pojawił się, jak pojawia się na zdjęciu.W trybie samodzielnej pracy (lub pracy na blacie) wszystko działało prawidłowo.W międzyczasie, kiedy próbowałem połączyć oscyloskop Hantek DSO5202P z komputerem nie mogłem.Presen Poniższy ekran „Nieudana wysłać następnego". Chciałbym wiedzieć, w czym problem, ponieważ próbowałem uzyskać dostęp do oscyloskopu w każdy sposób za pomocą interfejsu USB, a nie mogłem. Czy jest jakieś rozwiązanie, które mógłbyś wskazać? Proszę poinformować, że moje okna są 10. Doceniam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.99
    • US$153.99
    • US$529.99
    • US$459.99
    • US$249.99
    • US$79.99
    • US$229.99
    • US$119.99
    • US$169.99
    • US$56.99
    • US$199.99
    • US$579.99
    • US$69.99
    • US$209.99
    • US$286.43
    • US$239.99
    • US$159.99
    • US$58.99