Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(458)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(458)
    • 5 Star(441)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/06/2021

    Paczka dotarła pomarszczona, ale zawartość była nietknięta. Wszystkie akcesoria opisu przyszły. Zakres posiada wiele funkcji i jest łatwy w użyciu. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Bardzo dobry oscyloskop otrzymał w 10 dni bardzo szybka dostawa. Bez dodatkowych opłat. Ale pudełko było uszkodzone.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Doskonały oscyloskop wlotowy, świetny do nauki i pracy, bardzo szybka dostawa, bez dodatkowych opłat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    Si tratta di un ottimo prodotto. Si parla in internet che questo è solo per attività Hobby ma io lo trovo molto preciso e versatile. Con connessione USB è possibile collegarlo al PC e si beneficia di uno schermo più grande e di tantissime funzionalità offerte dall'applicazione DigitalScope.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    đẹ P

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Excelente equipamento, muito funcional e intuitivo, chegou rápido e boas condições, boa compra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Bardzo dobre i precyzyjne. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Niesamowicie produkt po przybyciu do Brazylii został dostarczony w mniej niż 15 dni. To, co naprawdę wymagało to transport produktu z Chin do Brazylii, to był prawie miesiąc, aby wysłać oscyloskop. Jedną z propozycji dla sprzedającego jest wzmocnienie opakowania produktu, nawet jeśli doda to koszt do klienta, gdy moje zamówienie przybyło z pudełkiem zniszczonym i mokrym. Włączyłem sprzęt i zrobiłem wstępne ustawienia. Do tej pory nie przedstawił żadnych wad. Mam nadzieję, że tak zostanie, bo po przybyciu oscyloskopu najbardziej obawiałem się otwarcia pudełka i zobaczyć zepsuty sprzęt albo sprzęt nawet na nim nie działał.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2020

    Witam wszystkich! Paczka dotarła na czas, około tygodnia, z lokalnego magazynu w Europie. Opakowanie było prymitywne, tylko ciemny plastikowy arkusz, ale oscyloskop jest bardzo dobrze zabezpieczony wewnątrz, zobacz zdjęcia. Wszystkie akcesoria były na miejscu! Musiałem go kupić, oferta CNY z 20% kuponem była. Nie było na mojej liście priorytetów, ale teraz, kiedy jej używam, jest na mojej liście ulubionych narzędzi... Działa jak w reklamie. Tks Banggood!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    To jest fantastyczny oscyloskop! Nie miałem czasu, by go użyć, ale nie mogłem się doczekać, żeby napisać recenzję. Ilość cech w tym czymś jest szalona. Zdecydowanie warte swojej ceny! A jeśli jesteś hobbystą lub pracujesz nad jakąś profesjonalną elektroniką, to musisz mieć to w laboratorium. Istotny instrument na pewno! Dostawa była szybka w zaledwie 3 dni od mojego lokalnego magazynu. Zakres ten jest również bardzo popularny w społeczności elektronicznej i podręcznik jest niezwykle dokładny. Więc jeśli kiedykolwiek wpadniesz w kłopoty albo będziesz chciał majstrować przy lunetach, zapewniam cię, że zawsze znajdziesz coś w sieci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$145.99
    • US$169.99
    • US$159.99
    • US$79.99
    • US$168.99
    • US$79.99
    • US$269.99
    • US$312.99
    • US$129.99
    • US$189.99
    • US$259.99
    • US$215.99
    • US$62.99
    • US$209.99
    • US$149.99
    • US$66.99
    • US$175.99
    • US$1,559.99