Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(430)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(430)
    • 5 Star(415)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2020

    Niesamowicie produkt po przybyciu do Brazylii został dostarczony w mniej niż 15 dni. To, co naprawdę wymagało to transport produktu z Chin do Brazylii, to był prawie miesiąc, aby wysłać oscyloskop. Jedną z propozycji dla sprzedającego jest wzmocnienie opakowania produktu, nawet jeśli doda to koszt do klienta, gdy moje zamówienie przybyło z pudełkiem zniszczonym i mokrym. Włączyłem sprzęt i zrobiłem wstępne ustawienia. Do tej pory nie przedstawił żadnych wad. Mam nadzieję, że tak zostanie, bo po przybyciu oscyloskopu najbardziej obawiałem się otwarcia pudełka i zobaczyć zepsuty sprzęt albo sprzęt nawet na nim nie działał.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Paczka dotarła pomarszczona, ale zawartość była nietknięta. Wszystkie akcesoria opisu przyszły. Zakres posiada wiele funkcji i jest łatwy w użyciu. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Bardzo dobry, dobrze zapakowany, żaden problem, jest bardzo piękny. Polecam Banggood. Bardzo dobry, dobrze zapakowany, nie ma problemu, jest bardzo piękny. Polecam Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    To mój pierwszy „właściwy" oscyloskop, i jest to doskonały starter Range. Materiały budowlane są doskonałe, transport był szybki, produkt robi dokładnie to, co mówi na puszce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Pierwszy raz kupuje tu produkty. Na pewno będę nadal kupować więcej rzeczy w tej firmie, w tej chwili jestem zadowolony i zadowolony z oscyloskopu, dobrej ceny i dobrego produktu. Dziękujemy za usługi i dystrybucję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Doskonały oscyloskop wlotowy, świetny do nauki i pracy, bardzo szybka dostawa, bez dodatkowych opłat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Świetny oscyloskop

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Co powiedzieć, jeśli chodzi o cenę i funkcjonalność, którą masz, nie może pójść źle z tym, moim pierwszym dso, Nie ma potrzeby obliczania częstotliwości ręcznie :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Zajęło mi wieki, żeby to kupić. Zawsze chciałem celownika, ale nie mogłem uzasadnić wydatków. To fantastyczny zestaw i już pomógł mi rozwiązać problem z moim projektem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Szybka dostawa, bardzo ładny produkt, jestem bardzo szczęśliwy, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft120 423
    • Ft85 338
    • Ft126 429
    • Ft28 128
    • Ft47 090
    • Ft37 926
    • Ft183 323
    • Ft182 059
    • Ft86 919
    • Ft101 142
    • Ft173 841
    • Ft10 427
    • Ft13 870
    • Ft79 017
    • Ft53 414
    • Ft77 752
    • Ft44 248
    • Ft123 268