Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(116)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/07/2021

    Cieszę się, że dostałem ten celownik jako pierwszy, dostawa była dość szybka, a pudełko, które przyszło, jest wystarczające, by zapobiec wszelkim uszkodzeniom. Sondy, które mam z tym lunetą to 80MHz, co jest świetne. Mój zakres został ulepszony do 200MHz z fabryki, więc nie musisz robić tego sam. Istnieje nowe oprogramowanie firmware, które można pobrać do tego zakresu na stronie internetowej Hantek z dnia 02-25-2021 ( Link http://hantek.com/uploadpic/hantek/files/20210225/dso5kp_func_dso5072p20210225.rar) i można bezpiecznie zainstalować nowe oprogramowanie bez obaw o utratę aktualizacji do 200MHz, które pozostanie takie same, Możesz mi zaufać, bo sam to zrobiłem i nie wiedziałem na pewno, czy wszystko pójdzie dobrze i sprzedawca nie mógł mi powiedzieć, ale zapewniam, że aktualizacja firmware może być wykonana bezpiecznie. Otworzyłem też celownik, żeby zajrzeć do środka i ku mojemu zaskoczeniu odkryłem, że ma miejsce na micro SD, Miałem 16 GB do kupienia, więc włożyłem go do gniazda micro SD i teraz mogę zapisać rzeczy do wewnętrznej karty pamięci zamiast użyć USB-stick. Nie ma o tym nigdzie wzmianki, więc pomyślałem, że chciałbyś to wiedzieć. Ten zakres wystarczy dla rzeczy, do których go używam, więc będę go używał przez wiele lat. Jeśli nie jesteś pewien, który zakres należy kupić, jeśli nie miałeś go wcześniej polecam ci kupić, ponieważ trudno jest znaleźć podobny w tej klasie w cenie. Załączyłam kilka zdjęć, które pokazują, że skrzynka jest nieuszkodzona i zainstalowałam nowy program firmowy i nadal jest to 200MHz. Dzięki Banggood za świetną obsługę, jestem naprawdę zadowolony z tego zakresu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Spot na, wszystko działa zgodnie z parametrami. Czyste pakowanie i wszystko dotarło na raz, kciuki do góry na szybką dostawę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Pasuje do specyfikacji, obsługuje 2ns timebase, ale nie spodziewaj się zbyt wiele, zwłaszcza z dwoma dostarczonymi sondami pp-90. Pakowanie było słabe, ale produkt dotarł nienaruszony. Za 188$ to dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Bardzo dobre rozwiązanie dla pierwszego DSO. Exellent interfejs użytkownika, bardzo dobra jakość, posiada hantek usb DSO6022BL oscyloskop i muszę powiedzieć, że to samo rozwiązanie jest o wiele lepsze niż usb jeden. Podoba mi się, że odszkodowanie jest w gniazdku. Ogólnie bardzo dobra wydajność tylko FFT może być szybsza, ale w tym przedziale cenowym jest bardziej niż dobra. To DSO jest do zhakowania, aby przedłużyć BW do 100MHz, ale ponieważ pracuję głównie w domenie audio nie potrzebuję go więc nie będę próbował na razie. Robię zakupy rekomentacyjne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Świetny produkt! Szybka wysyłka i niezawodne! Długo czekałem po zakupie, żeby to przejrzeć, więc mogłem zrobić dobrą recenzję. Zakres działa idealnie. Używam go już od 10 miesięcy, a działa idealnie. Skrzynka była trochę rozbita, ale zabezpieczenia piany w środku zabezpieczały lunetę. Naprawdę dobry produkt, całkowicie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BDRVIP5
    HU
    12/07/2020

    Działa, ale zamarzł kilka razy i zaczął oscyloskop. Z pendrive'ami mniejszymi niż 32 Gb, zapis do USb nie działa. Ogólnie, dobre zastosowanie oscyloskop z dodatkami, takimi jak RECORDER lub ZAPISZ SIĘ DO USB.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2019

    Item arrived in perfect condition. The zoom is 2ns and FFT range is over 200Mhz, so I believe the software is pre-hacked under the famous EEVblog standards already. Desejo boa sorte aos brasileiros na entrega. fui.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2020

    Doskonały stosunek ceny do wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2019

    As described. Thank you, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$249.99
    • US$259.99
    • US$199.99
    • US$8.39
    • US$299.99
    • US$139.99
    • US$72.99
    • US$399.99
    • US$379.99
    • US$85.99
    • US$28.99
    • US$14.99
    • US$29.99
    • US$93.99
    • US$62.99
    • US$24.99
    • US$28.99
    • US$14.99