Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Szybka dostawa, BELLISSIMO i funkcjonalne narzędzie, bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    great..great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    An excellent piece of kit for the money (my wife thinks this is expensive, I told her to compare it to Tektronix oscilloscopes!) The package I received was designated DSO4204B, has 4 channels (which display as yellow, blue, red and green) and came with 4 probes rated to 200MHz. The scope has a built-in 1KHz square-wave generator for setting up the probes. I set my signal generator to 1MHz (the highest it will go) and the square wave displays as a square wave, suggesting thatthe bandwidth of the DSO is good (my two previous scope displayed a 1MHz square wave as a distorted sine wave as they clearly did not have the bandwidth) The screen - bottom left- shows the channel settings (i.e. volts-per-division) The DSO has cursors, so you can set them to points on an input waveform and measure the voltage and time. I've not yet explored the maths functions, I'm hoping for at least FFT so I can measure the distortion on sine waves. Overall, an excellent piece of kit for the money, I can thoroughly recommend it.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2020

    Fantastyczny produkt! Zrobiłem aktualizację firmware bez problemów. Mamy potężny system zapalający, łącznie z protokołami seryjnymi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Otrzymał hantec dso4204b w dobrym stanie. Włączył się w porządku i wszystkie sondy pokazały falę 1Khz. Dzięki Banggood, ponieważ doradzili mi zapłacić ubezpieczenie taryfowe w przeciwnym razie unijne organy celne mogłyby pobierać mi dużo pieniędzy za dojazd do Wielkiej Brytanii. Poinformowali mnie o postępach mojego zamówienia. Mike Smith 23 stycznia 2021.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Ten DSO jest dla mnie idealny. Przetestowałem go z falą 1Mhz sine i falą kwadratową i wszystkie cztery kanały wyglądają świetnie. Nawet nie spojrzałem na podręcznik i wydaje się bardzo łatwy do naśladowania, ale pewnego dnia przeczytam go. Używam CRO od dziesięcioleci i to CRO ma więcej kanałów i podoba mi się, że wartość też nie jest zła. dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Przybyli w 100% sprawni, bardzo szybko. Produkt o wysokiej jakości, końcówki są 200mhz łatwo regulowane za pomocą dostępnych narzędzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Produkt jest zgodny z jego opisem i oddycha jakością. Szybka i dobra dostawa. Powrót do doświadczenia ograniczony w tym czasie, ale pierwsze pozytywne testy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Właśnie otrzymałem oscyloskop, nie miałem czasu, aby go w pełni przetestować, ale wszystko wygląda dobrze. Nie mogę się doczekać, aby spróbować go bardziej dogłębnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$149.99
    • US$649.99
    • US$185.99
    • US$145.99
    • US$79.99
    • US$62.99
    • US$265.99
    • US$149.99
    • US$125.88
    • US$69.99
    • US$406.99
    • US$489.99
    • US$719.99
    • US$199.99
    • US$249.99
    • US$129.99
    • US$279.99
    • US$43.88