Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/07/2021

    Ótimo produto. Baseado nos modelos anteriores, mas com algumas características evoluídas. Apesar de ter um menu ainda pouco amigável e um pouco chato de usar, o Osciloscópio é muito poderoso para seu custo. E além de tudo, preto ficou bonito e imponente. Review completo no Canal Eletrônica e Tecnologia. https://youtu.be/X9d2_BrjM00

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Wydaje się być bardzo dobry jak na jego cenę. Intuicyjny łatwy w obsłudze interfejs. IntvAWG do porównania zewnętrznego - zobacz na ostatnim zdjęciu. 1Mhz kwadrat do porównania - żółty to ext. AWG, zielony to wewnętrzny AWG.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Zakochałam się w nowym oscyloskopie Hanteka. Piękny, wydajny, wielofunkcyjny, intuicyjny panel sterowania. Udało mi się spełnić marzenie. Teraz moja elektroniczna ławka jest gotowa. Banggood wysłał mi też wtyczkę do adaptera sieci AC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Paczka dotarła uszkodzona ze wszystkich stron. Miał dwa duże nacięcia z jednej strony, jakby były otwarte. Treść jest kompletna i nienaruszona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    The combination of a digital storage oscilloscope with a function generator is quite handy and so far I had no problems at all. The fact that there is only one high frequency probe included is due to the low price. However getting a second probe is not a big deal as 10x oscilloscope probes are a universal part and you can use probes from other manufacturers as well. The features include a huge number of trigger settings (edge, pulse, video, overtime, window, pattern, interval, under amp, UART, LIN, CAN, SPI, IIC), single sequence recording, math operations and FFT and even protocol decoding for UART, LIN, CAN, SPI and IIC. For this price this is really impressive. I also like the fact, that the unit does not have a fan and is completely silent. There is a fan opening in the case but Hantek did not mount a fan as the unit does not require active cooling unlike some of the higher end models. At this price there is no real alternative and definitely a recommendation for beginners and hobbyists - you likely don't ever need anything more like this.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Doskonale! zrealizowano z tej inwestycji i cieszy się, że jest aparatem o doskonałej pozycji i które zyskały coraz więcej rynku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Świetny instrument, dobra jakość i wykończenie. Przyszedł dobrze zapakowany i bardzo szybko. Byłem opodatkowany według przepisu, ale i tak wyszedł taniej niż w Brazylii. Dotarcie zajęło nieco ponad 20 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Przybyli zgodnie z umową, wszystko ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Produkt dotarł do nas w porządku. Wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Szybka wysyłka przez UE z kraju UE (CZ). Wszystko jest w porządku, wszystko działa. Firmware był najnowszy, ale odparowywany dla pewności. Wszystko jest w porządku, wszystko działa. Zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$719.99
    • US$499.99
    • US$329.99
    • US$489.99
    • US$649.99
    • US$145.99
    • US$339.99
    • US$69.99
    • US$269.99
    • US$129.99
    • US$279.99
    • US$129.99
    • US$249.99
    • US$62.99
    • US$379.99
    • US$219.99
    • US$199.99
    • US$66.99