Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Very well packaged. It comes with sonde probe, two bnc to crocks adapters and usb cable. First turn on device is fast boot and very high quality screen. Signal generator works as expected and it has all feauture in software unlocked. I highly recommended buying this oscilloscope because it is currently best buy for DIY electronics and repair equipment.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Dobry zakres dla początkujących, ale jeśli masz pieniądze idź z rigol og zasięg! W ten sposób nie musisz ulepszać swojego zakresu, gdy stajesz się bardziej zaawansowanym użytkownikiem. Pamiętaj, żeby kupić kolejną sondę, bo jest tylko jedna. Polecam P-150. Ponadto, nie przejmuj się kupowaniem modelu 150mhz, jak można to łatwo zhakować do 150mhz, sondy pp-150 są również dobre do ponad 150mhz. Polecam również dodanie wentylatora wewnątrz urządzenia i podgrzewanie dwóch żetonów wewnątrz. W ten sposób będzie bardziej konsekwentny z czasem, ponieważ wyższa temperatura nie spowoduje, że będzie się przesuwać w czasie. W ten sposób można również OC i uzyskać więcej z fft i będzie działać bardziej snapper. Facet o imieniu DavidAlfa zrobił te hacki, możesz to znaleźć na jego kanale YT lub na forum Eev. Na jednym z jego filmów ma link do swojego dysku google, gdzie są wymienione różne hacki! Na ostatnich trzech zdjęciach widać, że dodałem wentylator do szyny 5v i że użyłem nakrętki i śruby, aby połączyć wióry z metalową obudową dla lepszego przenoszenia ciepła. Wysyłka jest również bardzo szybka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Nadal uczę się elektroniki, więc muszę się jeszcze trochę nauczyć o użyciu lunety. Z tego co wiem, mogę jednak powiedzieć, że jest to świetny początek. Otrzymasz wiele funkcji za bardzo dobrą cenę. Zdjęcia pokazują zakres wyświetlający falę 5kHz z taniego sygnału Gen (żółty) oraz te same 5kHz z wewnętrznego generatora funku (Green). Drugie zdjęcie to dwa sygnały skierowane przeciwko sobie w trybie XY. Zmierzyłem z nim również z powodzeniem długość konax, co potwierdza dokładność pomiarów czasowych do NS. Na szczęście nie było uszkodzeń lunety. Szkoda, że nie dostarczyli dwóch sond, a nie tych bezużytecznych BNC do klipów. W sumie jestem z tego bardzo zadowolony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Wczesne dni, aby dać pełną ocenę, jednak zapoznały się z tymi kilkoma dniami, i powiedziałbym, że nie jest tak źle jak na budżetowy Cyfrowy Oscyloskop i generator sygnału. Wyświetlacz jest dobrze widoczny i jasny, Graticule i fale sygnałowe zapewniają prawidłowe odczyty, również odczyty są bardzo blisko znanego poziomu wejściowego. Nie możesz sprawdzić maksymalnej częstotliwości pasma, ale podejrzewasz, że może nie dojść do 100Mhz? Wbudowany generator jest w porządku wydaje się dawać odpowiednią częstotliwość i poziom wyjścia, i jest przydatny, jeśli brakuje ci tego sprzętu, więc dwa w jednym ma korzyści w dobrej cenie. Sterowanie obrotowe kanału Y może być dziwne przy pierwszym spotkaniu, działa z szybkiego lub powolnego obrotu, może być trochę irytujące, ale kiedy już się zorientujesz, że tak działają, po prostu bierzesz je na pokład. Ale to może być jeszcze bardziej frustrujące; moje myśli są, najlepiej zostawić je w trybie domyślnym. Głębokie Pamięć jest wystarczająca dla tego zakresu, nie było w stanie zobaczyć żadnych bardzo złych kroków na fali sin-, przy 25Mhz, ale to może być bardziej widoczne przy wyższych częstotliwościach, znowu nie mogę sprawdzić tak wysokich. Ponownie, gdy zapoznasz się z przyciskami i jak działa, życie z Zakresem staje się drugą naturą, są pewne skróty, które zaczynasz pamiętać, że obsługa go w czasie... Moja rekomendacja jest taka, że grasz tym, aby zdobyć to doświadczenie, a w trakcie oglądania dziwnych rzeczy, które cię wkurzają, przekształcają się w związek zawodowy. Zalecam również, aby po otrzymaniu go, uruchomić zakres dopiero po pół godziny w domu, aby dostać się do temperatury pokojowej, następnie przejść do przycisku użytkowego i wybrać Kalibrat, i pozwolić mu to zrobić; Jeśli są jakieś problemy, to w tym momencie by się rozwiązało. Jak na razie, jestem z tego zadowolony... To była długa podróż, aby czekać na Cyfrowy Oscyloskop, z dobrą częstotliwością odświeżania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Doskonały produkt, przyszedł dobrze zapakowany, teraz tylko test

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Grawens
    HU
    06/09/2021

    Doskonały produkt, polecam wszystkim! Najlepsza jest jakość w stosunku do ceny. szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Przybyli za niecałe 3 tygodnie. Po wstępnych testach - po prostu niesamowity produkt. Wypchane dużo, jeśli funkcjonalność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Dobrze.....èóng gói raret ok, dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Doskonały dwukanałowy oscyloskop z wieloma funkcjami, również wraz z generatorem sygnału. Prosty w użyciu Najlepszy zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tego cyfrowego oscyloskopu.Mój pierwszy projekt został już ukończony, jest to naprawdę wartość dla pieniędzy. Jednak mam zamiar to zrobić. Zakres jest dokładny i łatwy w użyciu.Znowu to już zapłaciło za siebie i mam go tylko przez 4 godziny dziękuję.Było opóźnienie w dostawie, ale jestem zadowolony, że dostał się do mnie w taktowaniu. Znowu świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft176 203
    • Ft176 203
    • Ft252 669
    • Ft51 529
    • Ft26 594
    • Ft49 866
    • Ft89 762
    • Ft88 432
    • Ft83 113
    • Ft48 270
    • Ft108 284
    • Ft7 976
    • Ft155 257
    • Ft61 503
    • Ft46 542
    • Ft66 489
    • Ft39 892
    • Ft8 641