Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2021

    Na początku wszystko było dobrze. Przetestowałem wszystko wydaje się być właściwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko i dobrze zapakowany. Działa świetnie, bardzo dobra cena. Polecane, ale nie jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    After using it for a few days I really like this oscilloscope. Good product with more features then other scopes I looked at. It comes with only one probe but I had extra’s on hand so that wasn’t a problem. The only thing I found disappointing was it took just about a month from ordering until it was delivered.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Czytałem kilka mieszanych opinii, ale jestem bardzo zadowolony z mojego zamówienia. Dotarcie do Wielkiej Brytanii zajęło tylko 9 dni! To mój pierwszy oscyloskop, więc nie jestem profesjonalny, ale przedmiot dotarł w idealnym stanie i jak na razie moje umiejętności nie miałem żadnych problemów. Czasami zamarza, ale to nie jest wielka rzecz, ponieważ uruchamia się dość szybko i jest dość łatwo zapisać swoje ustawienia, aby przejść z powrotem. naprawdę szczęśliwy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    You cannot buy better for the price. The unit came in 9 days after the order. Looks very good and works very good too. The only thing is a poor 220v/120v adaptor for the ac cord. the pins are too thin and the cord falls off the wall plug all the time. But a regular ac cord can be used and all is ok. Overall I am more than happy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • lewVIP5
    AU
    31/03/2021

    Miałem go przez tydzień, dużo pracowałem na ławce i pracowałem na uczcie. Ten DSO może konkurować z wieloma tak zwanymi zakresami profesjonalnymi w wielu przypadkach niż cena. Uwielbiam kolorowe oświetlenie przednich paneli używane na tych chińskich elementach testowych, nawet zwykły zasilacz świeci jak choinka! Ten zakres posiada kilka niesamowitych funkcji, które naprawdę działają i są wielką pomocą przy rozwijaniu obwodów. Ma kompaktowy rozmiar też łatwo leży na ławce. Wybrałem ten model bez opcji Sig Gen, ponieważ mam wystarczająco dużo sig dżinów na wszystkie ewentualności. Absolutnie polecam ten świetny produkt... szkoda tylko, że kurierzy zajmują tak długo, a nie wina Banggooda!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Doskonałe urządzenie, przekracza moje oczekiwania!! Nadal testuję, ale już mogę powiedzieć, że jest doskonały oscyloskop i polecam go do mas-ao specjalistów elektroniki i zaawansowanych amatorów, którzy mają pasję do elektroniki!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Przesyłka była szybka, zakres jest niesamowity jak na pieniądze, użyłem lunet, które kosztują 10x to, które nie są tak bogate. Interfejs jest dobrze przemyślany i czysty w użyciu. Jest tylko jedna sonda, potrzebna do zakupu oddzielnie PP-150B (wariant B jest stylizacją czarną).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Mój pierwszy oscyloskop cyfrowy (do tej pory analogowy) i jestem absolutnie zachwycony. Niesamowita ilość funkcji, intuicyjna kontrola - po prostu super!!! Bardzo szybka dostawa - Banggood jest najlepszy. Za taką cenę zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Doskonały zasięg 150MHz za małe pieniądze. Dostarczona sonda nie jest zbyt dobra, więc kup inną lepszą jakość, jeśli chcesz spojrzeć na wyższe częstotliwości. Dostarczone do Wielkiej Brytanii w 6 dni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 916
    • Ft4 775
    • Ft7 961
    • Ft20 385
    • Ft29 941
    • Ft5 731
    • Ft6 368
    • Ft7 324
    • Ft78 362
    • Ft23 252