Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2021

    Świetny produkt, wszystko zgodnie z opisem, dotarł w opakowaniu dość wytrzymały i pełen wszystkich niezbędnych akcesoriów. Czas dostawy poważany. Działa idealnie, gratulacje dla Bangooda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Opóźniony na rozkaz, ale jest tutaj.. Przyjedź z dziurą w pudełku.. Myślę, że to jest sposób, w jaki adapter przebił.. A na dodatek jest na ekranie.. Zrobiłem szybki test i wydaje się być w porządku.. Utknęła przy logo Hanteka, ale po 4 działa.. Wygląda tak ładnie..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    I w końcu jest tutaj! Byłem bardzo podekscytowany, by spróbować tego oscyloskopu. Byłem bardzo ciekawy, co można dostać za taką kwotę pieniędzy. Po pierwsze, chciałbym powiedzieć, że nie jestem ekspertem od oscyloskopów, użyłem niektórych oscyloskopów RIGOL do debugowania sygnałów cyfrowych w pracy. Dostałem ten oscyloskop kilka dni temu i spędziłem trochę czasu na wypróbowaniu. Moje pierwsze wrażenie było bardzo słabe, cechy oscyloskopu są dobre, ale stabilność firmware była NAPRAWDĘ okropna. Używałem go tylko do testowania i musiałem go ponownie uruchamiać o wiele za często. Trochę się rozczarowałem i pomyślałem, że całkowicie wyrzuciłem pieniądze, ale potem zdecydowałem się na aktualizację oprogramowania. I... proszę! Problemy stabilności zniknęły, oscyloskop był wreszcie stabilny i przyjemny w użyciu. Oprócz testowania niektórych głównych funkcji, takich jak spusty i dekodery, głównym testem, który chciałem zrobić jest sprawdzenie, jak jest on zdolny do prezentowania (stosunkowo) sygnałów wysokiej częstotliwości. Testowałem sygnały, które osiągają 25MHz i byłem naprawdę zdumiony wynikami! Dołączyłem zdjęcie, które przedstawia sygnał zegara 25MHz na tym oscyloskopie. Kolejną zaletą tego urządzenia jest to, że ma dość długi i szczegółowy podręcznik języka angielskiego, który już uznałem za przydatny. Główną wadą, jaką znalazłem w tym urządzeniu jest głębokość pamięci dla wysokiej częstotliwości próbek. Dla częstotliwości próbkowania 1GS/s głębokość pamięci jest ograniczona do 40Kpt. Wybór większej głębokości pamięci zmniejsza szybkość próby do 250MS/s. Także jeśli funkcja dekodera jest włączona, głębokość pamięci jest zmniejszona jeszcze bardziej do 4Kpt. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego oscyloskopu. Wygląda na to, że zapewnia to, co obiecuje, jednocześnie utrzymując koszty bardzo niskie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    41 dni z Chin do Turcji. Ale kiedy Banggood bierze z fabryki, to zajmuje tylko 10 dni, aby dotrzeć do mojego domu. Dzięki.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Tak dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Idealna dla hobbystów. Transformacja do DSO2D15 i generator funkcji działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Świetny oscyloskop w świetnej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Genialny zakres dla pieniędzy. Buty w górę za 20 sekund. Doskonały wyświetlacz, całkiem intuicyjne menu. Ogromna aktualizacja starego urządzenia Solartron, które służyło mi przez lata, więc być może jestem pod wrażeniem, ale myślę, że DSO2C10 jest świetny. Bardzo trafne w ograniczonych testach, które mogę zrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Zakres był dobrze zapakowany i był z płytą CD, która ma Rozległy podręcznik w formacie PDF. Przyszedł tylko z jedną sondą Ale mam już dwa. Jakość budowy jest naprawdę solidna. Możliwość tego zakresu zajęłaby wiele stron, aby opisać: Więcej sposobów wyzwalania niż kiedykolwiek słyszałem (w tym używanie Sygnały wideo, NTSC lub PAL, lub strumienie danych ), duży ekran, specjalny Gorące przyciski i menu na ekranie, które pomogą Ci ustawić i wyświetlać Ślady, umiejętność matematyki na sygnałach, itp. Mógłbym kontynuować, ale tylko w połowie podręcznika. Moja jedyna skarga to przewód zasilający - nie był odpowiedni dla Ameryka Północna. Adapter, który z nim przyszedł nie pozwalał na Szpilka gruntowa. Większość ludzi prawdopodobnie ma już zapasowy jeden z Typ wymagany lub mogą go dostać. Jak na razie jestem pod wrażeniem DSO i wątpię, że znajdziesz lepszą za 300 dolarów (CND) Koszt zakresu plus ubezpieczenie plus wysyłka i obsługa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    W cenie poziom wydajności świetny! Prawidłowy włącznik/wyłącz, czyste i niepękające punkty nacisku, prawidłowo zamówiona wtyczka chłodna, brak zakłóceń w zakresie radiofonii VHF. Dodam do innych doświadczeń i testów. Super szybka wysyłka z Chin z Bangood i DHL 11 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 969
    • Ft4 803
    • Ft8 008
    • Ft30 117
    • Ft11 212
    • Ft5 765
    • Ft20 504
    • Ft78 823
    • Ft44 857
    • Ft2 016