Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(457)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(457)
    • 5 Star(432)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Szybka dostawa jak w reklamie. Jest w nim ładna obudowa, która zawiera wszystkie akcesoria, ładowarka, tropy, sondę itp. Na osłonie ekranu były zadrapania. Ekran nie jest uszkodzony po zdjęciu plastikowej osłony. Sonda działa awaria i utknęła w 10x, przełączanie go z powrotem na 1x nie działa. Zamówiłem nową sondę. (Wydaje się tylko z 1 sondą) Multimetr może mierzyć kapacytację do 47 jF, dość dokładnie, po tym odczytuje otwartą linię. Napięcie ciągłości jest trochę niskie, nie używaj go do testowania ledów. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Użyłem funkcji oscyloskopu, multimetru i generatora funkcji. Odpowiada bardzo dobrze. Jest to konieczne i zdecydowanie polecam. Uwaga: Nie działa przy ładowaniu. To normalne i dla twojego bezpieczeństwa! Nie podłączaj go do obwodów podczas ładowania. Oscyloskop unosi się z ziemi w normalnej pracy. Jeśli go naładujesz, możesz go uziemić. Duże prądy mogą płynąć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Bardzo dobra, jakość produktu jest świetna. Jeśli chodzi o sondy, to są dwa dla generatora sygnału (zakładam zapasową), i pojedynczy sonda oscyloskopowa, powinny być dwa, więc zalecam zakup innej sondy. Dla dokumentacji i użytkowania jest bardzo dobry, chociaż program powinien mieć wersję linux.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Urządzenie przyjechało do torby i spakowane ok jestem zadowolony, nie spodziewałem się, że będzie tak duże, że działa bardzo dobrze! Dzięki, Banggood! Urządzenie zostało zamówione z Czech

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Produkt przyszedł na czas. Świetne opakowanie, świetny produkt premium i solidny. Niesamowite kąty widzenia dobrej wielkości ekranu. Działa dobrze i nie znalazł wad. Szczęśliwy klient tutaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Produkt dostarczony w terminie został zakupiony dnia 19-12-20 dostarczone 13-12-21 produkt wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • AliVIP3
    ID
    24/11/2020

    Towary zostały dobrze przyjęte i funkcjonują normalne ceny konkurencyjne dziękuję Banggood Niech duma świata 👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Czuję się zadowolony z mojego zamówienia przybywam bezpiecznie w dobrym stanie i dobrym serwisie dzięki Banggood Pozdrowienia z Boliwii polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Doskonały przenośny (lub po prostu mały) oscyloskop, i licznik, jak również. I generator fal. Nie ma innej opcji w podobnym czynniku formy bez ławki. Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Dobry produkt, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Jak na razie dobrze spakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 088
    • Ft141 828
    • Ft62 587
    • Ft55 496
    • Ft86 329
    • Ft86 329
    • Ft70 912
    • Ft92 495
    • Ft23 855
    • Ft49 329
    • Ft20 652
    • Ft44 766
    • Ft154 552
    • Ft83 245
    • Ft24 213
    • Ft43 163
    • Ft77 079
    • Ft2 938