Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(474)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(474)
    • 5 Star(448)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Produkt przyszedł na czas. Świetne opakowanie, świetny produkt premium i solidny. Niesamowite kąty widzenia dobrej wielkości ekranu. Działa dobrze i nie znalazł wad. Szczęśliwy klient tutaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Dobry produkt, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Szybka dostawa jak w reklamie. Jest w nim ładna obudowa, która zawiera wszystkie akcesoria, ładowarka, tropy, sondę itp. Na osłonie ekranu były zadrapania. Ekran nie jest uszkodzony po zdjęciu plastikowej osłony. Sonda działa awaria i utknęła w 10x, przełączanie go z powrotem na 1x nie działa. Zamówiłem nową sondę. (Wydaje się tylko z 1 sondą) Multimetr może mierzyć kapacytację do 47 jF, dość dokładnie, po tym odczytuje otwartą linię. Napięcie ciągłości jest trochę niskie, nie używaj go do testowania ledów. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Użyłem funkcji oscyloskopu, multimetru i generatora funkcji. Odpowiada bardzo dobrze. Jest to konieczne i zdecydowanie polecam. Uwaga: Nie działa przy ładowaniu. To normalne i dla twojego bezpieczeństwa! Nie podłączaj go do obwodów podczas ładowania. Oscyloskop unosi się z ziemi w normalnej pracy. Jeśli go naładujesz, możesz go uziemić. Duże prądy mogą płynąć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Bardzo dobra, jakość produktu jest świetna. Jeśli chodzi o sondy, to są dwa dla generatora sygnału (zakładam zapasową), i pojedynczy sonda oscyloskopowa, powinny być dwa, więc zalecam zakup innej sondy. Dla dokumentacji i użytkowania jest bardzo dobry, chociaż program powinien mieć wersję linux.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2019

    Very good quality and very handy. Easy to carry and to use. Charging with USB Type C is awesome. Quality is higher than price and the carrying package is very nice. The UI is very clean and displays frequency on main screen. You can use wave generator while using the oscilloscope. I also confirm the Capacitor meter works nice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2019

    хороший осциллограф за такие деньги. уже три штуки заказал себе и друзьям. если бы был русский язык меню цены б ему не было. но есть одно пожелание продавцу: не кладите в пакет с устройством силикагель. из трёх заказов в двух пакетики с силикагелем порвались в дороге и шарики рассыпались по всей упаковке. а самое плохое в этом что шарики силикагеля через отверстия для щупов попали внутрь осциллографа и теперь там тарабанят. придётся разбирать что бы достать силикагель

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Urządzenie przyjechało do torby i spakowane ok jestem zadowolony, nie spodziewałem się, że będzie tak duże, że działa bardzo dobrze! Dzięki, Banggood! Urządzenie zostało zamówione z Czech

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2019

    Excelente instrumento e fiquei impressionado com a rapidez da entrega, desde o pagamento do produto até a entrega em minha casa foi no tempo incrível de 14 dias, estou muito feliz tanto com o produto quanto a rapidez da entrega.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2019

    o produto e de boa qualidade. demorou um pouco por causa de nosso Correios, com caixa amassada, mas o equipamento estava dentro da bolsa e ficou intacto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DrXVIP1
    PE
    14/05/2019

    pedido confimardo el 25-4 recibido hoy 14-5-19 justo como lo decia el aviso 2D72 interesante producto y vendedor recomendado llego rapido ahora a probarlo y calibrarlo gracias banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$168.99
    • US$129.99
    • US$215.99
    • US$199.99
    • US$66.99
    • US$185.99
    • US$62.99
    • US$225.99
    • US$259.99
    • US$229.99
    • US$149.99
    • US$209.99
    • US$73.99
    • US$283.99
    • US$299.99
    • US$289.99
    • US$25.50