Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(8)
    • 5 Star(6)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2022

    Doskonała opcja fontanny z blatem. Znacznie lepsze niż kilka droższe i prostsze. Niski poziom hałasu dla źródła, prosta obsługa, duży i przejrzysty wyświetlacz, a jednocześnie szybko ładowany USB, który działa bardzo dobrze. Pełny przegląd na temat elektroniki i technologii. https://youtu.be/B_IFwJgph0s

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Całkiem niezłe źródło zasilania. Zmierz duże napięcie przeciążenia na starcie. Napięcie wyjściowe jest dość stabilne, mierzone 80mVpp. Dobry produkt w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Znalazłem kable z pazurami aligatora słabe, wydaje się działać dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Materiał produktu i budowa wyglądają świetnie, ale produkt dla mnie jest wadliwy, Naładowałem go poprawnie do 220 V, ale nie mogłem ustawić niczego na ekranie ani napięcia, a to nic nie dało. I po 5 minutach zrobiło bum, mały dym wyszedł i było bezpiecznie. Kiedy wyjąłem bezpiecznik i wymieniłem zapasowy i włączyłem przełącznik, zrobił się mały płomień i został zablokowany. I ani wyświetlacz, ani urządzenie nie zaczęło działać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Arrived in good time. Simple to save and recall up to 10 combinations of voltage and current. Large, clear display. Very happy with this purchase, especially at £58 ($70). Matches my scope!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Lamentável... comprei essa fonte conforme única opção da foto... Mostra com comunicação Rs232. Não existe opção de modelos no ato da compra. Venderam e após a compra recebi uma mensagem FORA DE ESTOQUE..... Demorou muito para ser enviado.... A fonte não veio embalada em nenhum plástico. Não sei se funciona... tenho minhas dúvidas. Iria comprar mais 2 Fontes e mais 2 osciloscopio HANTEK DESISTI... Estou frustrado. Minha Fonte não tem Comunicação Serial RS232 As fotos de Venda não condiz com o Produto que esse vendedor envia. Muito triste aqui 😥

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$19.99
    • US$10.99
    • US$20.99
    • US$15.99
    • US$259.99
    • US$12.99
    • US$119.99
    • US$10.38
    • US$13.99