Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(191)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(191)
    • 5 Star(177)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2022

    Produkt jest dostarczany bardzo szybko, oczywiście wszystko jest tak, jak opisano. Ku mojemu zaskoczeniu produkt i jego dodatkowe komponenty są dobrej jakości. Przetestowałem produkt, próbowałem znaleźć usterki, ale nie znalazłem nic, co mogło by się sprzeciwić. Myślę, że to dobry zakup i mogę go tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Stacja spawalnicza i przeróbka wygląda świetnie i przybyła dobrze zapakowana ze wszystkimi akcesoriami, jak reklamowano. Pomimo wyboru Darmowa dostawa została przesunięta na ekspresową pocztę, która wymagała opłaty. Będę musiał zwrócić większą uwagę na końcowym etapie kasowym w przyszłości. Nie mogłem się doczekać korzystania ze stacji lutowniczej i był bardzo zadowolony, że pakiet zawiera części zamienne . (elementy grzewcze do lutowania i pistoletu na gorące powietrze).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Wszystko zostało dostarczone w idealnym porządku i funkcjonalnym, w tym przypadku jestem ponownie zdumiony szybkością dostawy, zamówiłem w dniu 10.11.2021 i został dostarczony w dniu 12.11.2021...... To jest niesamowite. Bardzo ci dziękuję Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Nagrałem film o tym, co w nim jest. Jeśli jesteś zainteresowany, po prostu podążaj za linkiem na Youtube https://youtu.be/WqzRAZFDQXU – uÅ1⁄4yj Część 2 Uzupełnienie (ang.) https://youtu.be/c8q_YMHdthY – uÅ1⁄4yj

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    257 / 5 tys. szt Výsledky přeču Towar dotarł wcześniej, naprawdę dobrze zapakowany do wysyłki. W tym przedziale cenowym, gdzie jest gorące powietrze, lutowanie, zarówno z kontrolą temperatury, jak i zasilaczem, 30V 5A, nic takiego nie można znaleźć nigdzie. Jest więc w pełni wystarczający do pracy okazjonalnej. Działa tak, jak powinien i jest w opisie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Polecam 100% satysfakcji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Bardzo szybka dostawa i wszystko zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Do tej pory bardzo zadowolony ze stacji, a także z wszystkich dodatkowych wiązek materiałów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$287.58
    • US$9.99
    • US$288.74
    • US$46.19
    • US$20.99
    • US$10.99
    • US$7.41
    • US$189.99
    • US$22.99
    • US$60.99
    • US$9.99
    • US$39.99
    • US$34.64
    • US$23.99
    • US$68.13
    • US$18.39
    • US$45.66
    • US$12.71