Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(149)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(149)
    • 5 Star(137)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/08/2021

    Świetny zestaw narzędzi! Bardzo zadowolony z jakości stanowiska pracy, wszystko solidne budowa i łatwe w obsłudze. Każda funkcja ma swój własny przycisk zasilania, więc możesz wyłączyć wszystko, czego nie potrzebujesz w tej chwili. Wielka miernik/moc prowadzi silikonowe druty i drobne końcówki ( Miałem zamiar zamówić zestaw tych, więc było miłą niespodzianką, aby umieścić je w zestawie). Reszta dobrej jakości, nic wyjątkowego, ale wykonuje pracę, jak trzeba. Nawet mała soczewka powiększająca jest przydatna i praktyczna nie ma mikroskopu. Wszystkie narzędzia są przydatne i dobrze przemyślane, żadne nie jest fałszywe ani podstępne. Rzadkie poczucie szczęścia po chińskim zakupie. Przesyłka była niesamowita, niecały tydzień z Czech do Bułgarii!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Wezmę jeden dla drużyny 🇵🇭 Kupiłem to w marcu i próbowałem przez kilka miesięcy. Jak na razie jestem bardzo zadowolony z zakupu. Nie używałem innych akcesoriów, ale najważniejsze jest tutaj stanowisko pracy. To po prostu działa. Kupiłem go około 8,6 tys. PHP prawie 10 dni wysyłki. Sa mga Pinoy Przyjaciół ko dyan. Zalecane ko i oszczędzanie przestrzeni Sya sa Worktation nyo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    257 / 5 tys. szt Výsledky přeču Towar dotarł wcześniej, naprawdę dobrze zapakowany do wysyłki. W tym przedziale cenowym, gdzie jest gorące powietrze, lutowanie, zarówno z kontrolą temperatury, jak i zasilaczem, 30V 5A, nic takiego nie można znaleźć nigdzie. Jest więc w pełni wystarczający do pracy okazjonalnej. Działa tak, jak powinien i jest w opisie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Nagrałem film o tym, co w nim jest. Jeśli jesteś zainteresowany, po prostu podążaj za linkiem na Youtube https://youtu.be/WqzRAZFDQXU – uÅ1⁄4yj Część 2 Uzupełnienie (ang.) https://youtu.be/c8q_YMHdthY – uÅ1⁄4yj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Good product for your money. Large equipment. True shoal for a very long time to me. when ordering, check if the product is in stock.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Przybył stosunkowo szybko. Dobrze spakowana. Wszystko działa normalnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Dostawa dość szybka Dostarczone bez uszkodzenia Roboty maszynowe Wszystkie narzędzia kompletne Instrukcje użytkowania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Zgodnie z opisem, praca 👌, szybki czas dostawy, dużo akcesoriów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Dobry dystrybutor produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Jestem bardzo zadowolony z produktu i mojej rekomendacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 596
    • Ft80 939
    • Ft53 057
    • Ft43 804
    • Ft34 937
    • Ft147 072
    • Ft21 719
    • Ft47 717
    • Ft53 338
    • Ft30 978
    • Ft50 208
    • Ft8 938
    • Ft159 538
    • Ft30 808
    • Ft15 666
    • Ft48 071
    • Ft13 255
    • Ft6 049