Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(659)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(659)
    • 5 Star(626)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/12/2020

    Jakość produktu jest doskonała, osiąga pożądaną temperaturę w sekundach (tak jak powinna być), a podczas użytkowania nie podgrzewa uchwytu. Końcówki tego wyglądają całkiem dobrze i w użyciu zachowują przyczepność do cyny na całej wcześniej przygotowanej powierzchni końcówki, po ich użyciu zachowują połysk. Lutowanie ma bardzo dobrą sztywność fizyczną. (pomiędzy odcinkami, od korpusu żelazka lutowniczego do drutu lub do końcówki nie jest postrzegany jako słaby lub drgania z miejsca na wibracje) , jego uchwyt i kabel wygląd dobrej jakości, kabel jest gruby i wytrzymały (dostateczne detale w komforcie użytkowania w tym, że nie rozkłada się lub nie pali). Uważam instrukcje za trochę mylące, ale nic poważnego.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Niedawno zakupiłem produkt, jeśli mam ocenić poziom plastiku jako powłoki nie z dobrego wrażenia, które cenię dla spawacza, tworzywa, które widzę trochę za słabe, można użyć bardziej wygodne i ergonomiczne powłoki, W przeciwnym razie, jak działa dobrze wyświetlacz, który wskazuje temperaturę, którą używasz i wygodę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Ok, nie mogę pokazać, że to jest ciepło, ale to... jak małe jest to szybki grzejnik, jestem zaskoczony tym, pudełko było w idealnym stanie, i nic nie zostało uszkodzone z tego, co widzę. Zaskoczyła mnie jedna rzecz, to wtyczka uziemiona na 3 długości, większość z nich nie jest wyposażona w te, a ta jednostka była, co bardzo doceniam. Wielkie brawa dla ludzi, którzy to zrobili. Ja osobiście nie będę używał non ołowiowego lutera (który jest skarżącym RoHS), ponieważ jest to po prostu okropne rzeczy ponad wszystko (DZIĘKI WIĘCEJ KALIFORNIA! SMH), ale to świetnie pasuje do soczystego lutowania na bazie ołowiu. Więc jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Naprawdę ciekawy produkt dobrze wykonane i uwagę na szczegóły z ceramicznych wkładek, aby naprawić końcówki. Podgrzewa się w bardzo szybkim wygodnym wyświetlaczu, który pokazuje ustaloną temperaturę dostarcza również cynę i inne końcówki jest wygodny nakrętek, który pozwala na przechowywanie go bez ryzyka uszkodzenia, co może przejść do dotykania końcówki jeszcze gorącego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Zapłaciłem ponownie, gdy zakupiłem produkt, mimo że zapłaciłem cło, kiedy go otrzymałem. Ponadto produkt idzie do określonej temperatury, kiedy się nie modę otwieram, to sprawia mi ten błąd.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Jakość wykonania. Bardzo dobre lutowanie. Szybko się rozgrzewa. Istnieje możliwość samoblokowania. Automatycznie włącza się po zdjęciu z podstawki i nagrzewa się do 7-8 sekund. Jakość wykonania. Bardzo dobre lutowanie. Szybko się rozgrzewa. Istnieje opcja samozablokowania. Włącza się automatycznie po zdjęciu z podstawki i nagrzewa się do 7-8 sekund.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Ładny palnik, szybko się rozgrzewa. W zestawie 5 końcówek o różnych kształtach, nasadka jest ochronna. Zrobione bardzo ostrożnie. Bezwonny plastik. Projekt na wysokości. Lutujesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Urządzenie jest naprawdę świetne. Próbowałem i byłem bardzo zadowolony. Od razu się rozgrzewa i pięknie topi lutownicę. Idealnie jest mieć ogrzewanie. Ma pięć zapasowych końcówek. Z pewnością. Dziękuję, BANGOOD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Szybka wysyłka.... Świetny produkt w niesamowitej cenie. Podoba mi się, że możesz dostosować temperaturę i wyłączyć. Jest to z różnymi wskazówkami, które są łatwo zmienić. Ponadto ma śrubę na osłonce ochronnej do przechowywania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Produkt w reklamie. Dostawy trwały 35 dni po pobycie w Chinach. Od odprawy celnej do dostawy trwa 27 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11,721
    • Ft9,253
    • Ft2,363
    • Ft4,316
    • Ft20,051
    • Ft1,894
    • Ft2,286
    • Ft6,784
    • Ft3,665
    • Ft3,051