Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(213)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(213)
    • 5 Star(195)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Co mogę powiedzieć o tym małym, ale bardzo przydatnym lutowaniu żelaza, czy pióru, poza tym, że to dziecko na pewno potrafi wykonać zadanie. Doskonały do użytku w terenie, a także domowego, do małych prac Jest to zalecane. Jest ze wszystkim, czego potrzebujesz, by wykonać nawet najtrudniejszą pracę. Świetny produkt. Chociaż nie jest to coś, co zastąpi Ts100, czy nawet coś większego, ale jest idealne do przechowywania w torbie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Działa lepiej niż moja tania analogowa stacja lutowania. Jest w stanie zrobić bardzo dobre stawy lutownicze, bardzo szybko się rozgrzewa. Bardzo dobry do podstawowych i średnich trudności w lutowaniu zadań. Przychodzi jako zestaw z różnymi napiwkami. Cyfrowy wyświetlacz jest bardzo przydatny. Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Amazing product. It gets to temp really quick and the absence of a battery is such a plus, I use it with a portable charger and it gets the job done.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Towary zostały dostarczone na zamówienie. Sprawdzone, działa bez problemów. Zdecydowanie polecam zamówić wskazówki zastępcze. Myślę, że pasuje do opisu. Używam Xiaomi 20000mAh Power Bank. Świetne do prac domowych. Dobry produkt, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Opakowanie produktu jest bardzo dobre. Przedmiot dotarł w dobrym stanie. Żelazo ma 3 tryby i szybko się nagrzewa. Posiada doskonałą końcówkę do precyzyjnego lutowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Doskonały sprzęt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Bardzo dobra.. jakość i światło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Działa zgodnie z opisem. Ale dostawa trwała około miesiąca z CZ do Słowacji. Powinny minąć 4 dni. Więc nie wiem, dlaczego tak długo go wysyłałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$13.99
    • US$67.99
    • US$9.23
    • US$43.19
    • US$16.16
    • US$89.99
    • US$95.99
    • US$28.99
    • US$259.99