Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(230)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(230)
    • 5 Star(211)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/01/2022

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Działa lepiej niż moja tania analogowa stacja lutowania. Jest w stanie zrobić bardzo dobre stawy lutownicze, bardzo szybko się rozgrzewa. Bardzo dobry do podstawowych i średnich trudności w lutowaniu zadań. Przychodzi jako zestaw z różnymi napiwkami. Cyfrowy wyświetlacz jest bardzo przydatny. Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Co mogę powiedzieć o tym małym, ale bardzo przydatnym lutowaniu żelaza, czy pióru, poza tym, że to dziecko na pewno potrafi wykonać zadanie. Doskonały do użytku w terenie, a także domowego, do małych prac Jest to zalecane. Jest ze wszystkim, czego potrzebujesz, by wykonać nawet najtrudniejszą pracę. Świetny produkt. Chociaż nie jest to coś, co zastąpi Ts100, czy nawet coś większego, ale jest idealne do przechowywania w torbie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • jnsVIP3
    US
    06/10/2020

    Szybkie podgrzewanie małego lutownicy. Świetnie działa z powerbankiem. Do dokładnej pracy. Nawet niski może być zbyt gorący w niektórych przypadkach. Użycie przedłużacza USB spowoduje, że będzie wolniej się nagrzewał, obniżając napięcie i prąd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Doskonały sprzęt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Drobne urządzenie do lutowania szybko się rozgrzewa i jest przeznaczone do dobrej elektroniki. Kabel do ładowania składa się z dobrych kabli silikonowych, co jest bardzo rzadkie. Wskazówka lutownicza jest wymienna. Urządzenie jest szybko ładowane lub można obsługiwać je kablem. Dobry produkt, polecany w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Nic mi nie jest, ale to bardzo długa dostawa. Śledzono trop. Zapakowane w standardową plastikową torbę. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Świetny produkt, praca z ładowarką do telefonu 5v2a / bankiem mocy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Działa zgodnie z opisem. Ale dostawa trwała około miesiąca z CZ do Słowacji. Powinny minąć 4 dni. Więc nie wiem, dlaczego tak długo go wysyłałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    To fantastyczne lutownice. Bardzo przydatne do wykonywania dobrej pracy jak z SMD itp. Również są wygodne z obsługi 5V przez mikrozłącze USB, korzystanie z prawie każdego źródła 5V USB. Serwis i wsparcie z Banggood jest również poza porównywaniem, wszelkie kwestie są uporządkowane do zadowolenia bez żadnego zamieszania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.66
    • US$23.99
    • US$55.99
    • US$9.32
    • US$13.85
    • US$18.39
    • US$21.84
    • US$32.82
    • US$269.99
    • US$10.99