Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(158)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(158)
    • 5 Star(144)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Co mogę powiedzieć o tym małym, ale bardzo przydatnym lutowaniu żelaza, czy pióru, poza tym, że to dziecko na pewno potrafi wykonać zadanie. Doskonały do użytku w terenie, a także domowego, do małych prac Jest to zalecane. Jest ze wszystkim, czego potrzebujesz, by wykonać nawet najtrudniejszą pracę. Świetny produkt. Chociaż nie jest to coś, co zastąpi Ts100, czy nawet coś większego, ale jest idealne do przechowywania w torbie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    To fantastyczne lutownice. Bardzo przydatne do wykonywania dobrej pracy jak z SMD itp. Również są wygodne z obsługi 5V przez mikrozłącze USB, korzystanie z prawie każdego źródła 5V USB. Serwis i wsparcie z Banggood jest również poza porównywaniem, wszelkie kwestie są uporządkowane do zadowolenia bez żadnego zamieszania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Fantastyczne żelazka do lutowania USV 5V. Jak dobre są? To mój drugi. Pierwszy jest nadal dobry nawet po dość ogólnej pracy. Bardzo mała, lekka waga w użyciu, wygodna obsługa 5V z USB. Jedną z wad jest to, że tak łatwo jest dotknąć przycisku sterującego, który następnie podnosi ciepło lub jeśli już najwyższy 3, wyłącza go. 10 sekund rozgrzewki jest świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • jnsVIP4
    US
    06/10/2020

    Szybkie podgrzewanie małego lutownicy. Świetnie działa z powerbankiem. Do dokładnej pracy. Nawet niski może być zbyt gorący w niektórych przypadkach. Użycie przedłużacza USB spowoduje, że będzie wolniej się nagrzewał, obniżając napięcie i prąd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Drobne urządzenie do lutowania szybko się rozgrzewa i jest przeznaczone do dobrej elektroniki. Kabel do ładowania składa się z dobrych kabli silikonowych, co jest bardzo rzadkie. Wskazówka lutownicza jest wymienna. Urządzenie jest szybko ładowane lub można obsługiwać je kablem. Dobry produkt, polecany w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Nic mi nie jest, ale to bardzo długa dostawa. Śledzono trop. Zapakowane w standardową plastikową torbę. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Przesyłka została dostarczona. Bardzo miła niespodzianka od produktu. Szybkie podgrzewanie do określonej temperatury. Działa idealnie. Mam nadzieję, że to potrwa długo. Jak na razie świetnie. Cóż, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Słodkie i małe, ale wystarczająco silne do małych robótek, mam w domu stację lutowniczą, więc kupiłem ją jako przenośne żelazko do pracy na zewnątrz i u przyjaciela, który nie ma jednego. Do tego mały stojak z gąbką, małym lutowaniem i bardzo ładnym silikonowym kablem USB. Jestem bardzo zadowolony z zamówienia i polecę każdemu, kto robi diy lutowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Produkt dotarł szybko, przed terminem i w idealnym stanie, już przetestowany w Power Bank i działał doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Amazing product. It gets to temp really quick and the absence of a battery is such a plus, I use it with a portable charger and it gets the job done.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11,907
    • Ft4,463
    • Ft7,738
    • Ft8,929
    • Ft11,014
    • Ft5,621
    • Ft2,974
    • Ft7,071
    • Ft4,165
    • Ft5,356
    • Ft5,059
    • Ft10,123
    • Ft12,800
    • Ft12,502
    • Ft6,845
    • Ft4,049
    • Ft10,287
    • Ft4,761