Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(184)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(184)
    • 5 Star(170)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2021

    excelente producto, solamente que faltan instrucciones más claras, porque para prender y apagar el cautin se tienen que presionar cinco veces seguidas el botón y ya después a trabajar sin problemas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Bardzo precyzyjne i małe, idealne do małych rzeczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Działa bardzo dobrze. 6 dni. Super! Świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2019

    i like the portability , sometime i need a solder when practice to flight racing drone outdoor, then this is the solution if some time the drone cables was take apart from the drone, then i can fix it without need to go home.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2019

    Очень Миниатюрный паяльник. Работает , пригодиться в работе когда нет эл. сети или в труднодоступных местах.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Anthony
    AU
    12/07/2019

    This is a handy little soldering iron for quick jobs, e.g. reconnecting a wire. It will not replace my soldering station or my TS100. It comes with a small box of flux, tube of solder, metal stand, charging cable, tip and iron. To charge the device, you screw the charging lead onto the tip connection point. The LED is red while charging, and green when charged. Below is the results of using my soldering iron tester thermometer at different volts. I pressed and held the button until it flashed indicating it hard reached temperature. I did this three times in a row before testing. I did this twice and noted the highest temperature each time: 3.3V = 240C - 260C 3.8V = 270C - 280C 4.3V = 310C - 320C 4.8C = 400C - 417C

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2020

    Naprawy telefonów są w porządku. Regulowana temperatura. Wyświetlenie LED. Dobry szpiczasty łeb.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2020

    Pełna metalowa obudowa. Babcia jest spiczastym punktem. Naprawy telefonów są w porządku. była regulowana/ciepła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2020

    Świetny produkt i doskonała jakość, jak opisano w opisie, jest całkowicie wart swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2019

    Buen artículo buena calidad y buen precio recomendado OK good work Thanks very good article

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 301
    • Ft5 410
    • Ft11 064
    • Ft11 447
    • Ft11 827
    • Ft14 501
    • Ft46 261
    • Ft11 064
    • Ft5 720
    • Ft4 194
    • Ft4 577
    • Ft10 684
    • Ft4 623
    • Ft31 060
    • Ft9 250
    • Ft4 623
    • Ft33 043
    • Ft24 451