Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(157)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(157)
    • 5 Star(149)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    Użądlenia pojawiły się we właściwym czasie, na daleki wschód Rosji. Sądząc po wyglądzie i wadze, to naturalna miedź. Tor był śledzony przez całą drogę. Dziękujemy wszystkim uczestnikom tej umowy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Wszystko zgodnie ze wskazaniami, choć nie ma testów, widać, że materiał jest dobrej jakości i oczekuję dobrej pracy z tym sprzętem. Wszystko było dobrze zapakowane i bezpieczne. Wszystko przybyło w dobrym stanie. Jeśli nie pasuje, to będzie moja wina!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    To bardzo przydatne połączenie. Dało mojemu staremu lutownicowi nowe życie. Jest wart swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Przybył w swoim czasie. Wygląda na to, że działa bardzo dobrze. Najcięższe lutowanie do tej pory - używając ciężkiego, szerokiego ostrza - morski kabel zasilający 15A. Przymierzono też 1850 terminali akumulatorowych. Działa dobrze maksymalnie 2 sekundy. @450 stopni C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Wygląda dobrze Cały zestaw wygląda dobrze Wiele różnych wskazówek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Są dobrej jakości, ale leczenie do pakietu jest pesymistyczne, ponieważ przybywam napiwek wygięty i brakuje mi napiwku,

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Przybył szybko i w dobrych warunkach. Pasują one całkiem dobrze do lutowania JCD 8898. Jestem zadowolony z zakupu i polecam!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Produkt Przybył bardzo szybko, 12 dni wydaje się wysokiej jakości Zatwierdzone!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Jestem z południowej Afryki i był sceptyczny do zakupu, ale to wszystko dobre i dobrze odebrane moje zamówienie w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Ürün görselede görüldüğü gibi bakır. belurtilen sayıda eksiksiz geldi. Tavsiye ederim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 127
    • Ft5 616
    • Ft1 933
    • Ft1 829
    • Ft1 829
    • Ft6 409
    • Ft19 845
    • Ft5 298
    • Ft3 255
    • Ft4 580