Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2021

    Brooo, to takie piękne i fajne!! 10/10 ode mnie do banggood! I przyszedł dwa dni wcześniej niż mówił. Zrobiłem też zdjęcie, żebyś mógł je zobaczyć od środka

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Jestem zadowolony z ogólnej jakości. Żywica jest trochę mętna, ale patrząc na inne recenzje wydaje się to powszechne. Co wydaje się powszechne są bąbelki, moje klucze są z trzema małymi bąbelkami na powierzchni, które można poczuć przez dotyk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Świetna robota z własnym klawiszem, nie ma bąbelków ustawionych w żywicy i pozwala idealnie prześwietlać światło z klawiatury RGB. Nałożyłem go na klucz RSG i nie rozprasza, a rozmiar jest idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Świetny produkt 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Kup ten z przekładnią wewnątrz; doskonałe wykończenie, Brak bąbelków wewnątrz i wszystko jak jest na zdjęciu:D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Wygląda dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Dobrze, nie świetnie, ale dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Wygląda naprawdę ładnie, ale jest za wysoka. Jest wyższy niż wszystkie inne klawisze na klawiaturze, co sprawia, że jest trochę niezdarny w użyciu niestety :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    A bit blurry inside but looks nice

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 610
    • Ft3 648
    • Ft21 240
    • Ft19 913
    • Ft4 644
    • Ft3 316
    • Ft3 648
    • Ft10 950
    • Ft4 378
    • Ft18 253
    • Ft8 627
    • Ft3 980
    • Ft3 316
    • Ft24 560
    • Ft3 283
    • Ft17 257
    • Ft19 249
    • Ft10 950