Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2021

    Uczestniczył w oczekiwaniach, mimo że wszystko jest plastikowe, to było warte korzyści. I przybył w 15 dni, niesamowite.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Για τα χρήματα του μάλλον καλό!! Φτηνό δουλειά.....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Wszystko w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Jestem taka rozczarowana twoim towarzystwem... Napisałam do twoich klientów, że jestem poza stanem i powiedziano mi, że jak tylko dobra dotrze do mojego domu, to się zmieni... Teraz widzisz, że rozkaz został zrzucony pod moje drzwi.... W każdym razie, nic nie mogę zrobić. Bo popełniłem błąd, wstawiając adres domowy, kiedy jestem poza stanem... Dziękuję za usługi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Kupiłem trzy dla siebie, potem jeszcze dwa. Ustaw sąsiadów. Bardzo poręczna rzecz. Pasuje do opisu. Nie było problemów z dostawą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Nie otrzymał Handhold-Toalet-Bidet-Sprayer-Łazienka-Shower-Head-Adapter- Water-Spray-Hose-Kit-p-1663307.html Królewska poczta nie pozwoliłaby jej użyć z powodu covid 19, ponieważ moja córka nie może wyjść z domu, aby uzyskać formularz post offcie.. Tutaj nadajnik NU772462457GB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    It’s chrome plated plastic. I will be the only one using it and I will only use the hose and trigger nozzle. Adequate for my purpose

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Już dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Świetna jakość za cenę!Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Przydatny produkt ciepłej regulacji. Prezentacja tego samego wyświetlanego i wysyłki w odpowiednim czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 431
    • Ft2 268
    • Ft37 690
    • Ft7 912
    • Ft17 788
    • Ft9 839
    • Ft4 159
    • Ft9 082
    • Ft4 916
    • Ft6 811
    • Ft3 012
    • Ft13 245
    • Ft15 828
    • Ft8 846
    • Ft8 702
    • Ft4 127
    • Ft6 552
    • Ft7 945