Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(125)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(125)
    • 5 Star(117)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/10/2020

    Witam. Produkt nie działa, jak widać na zdjęciu, nie ma kontaktu na szpilce po naciśnięciu. Polecam inny przełącznik stylu, proszę zobaczyć ostatnie zdjęcie. Numer 1 jest tym, co zalecam, a numer 2 jest twój. Jeśli wyślesz mi ten sam rozmiar przełącznika (x3) ze stylem, który polecam, mogę go zrobić również sam.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Produkt przyszedł 15 dni ładny i niezły dla amatorów trochę wygodny dla tego produktu trochę drogi i niebieskie pasmo podwozia

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    plusy - cena 13€ - veľká pomoc pri výrobe akupakov - vyzerajú veľmi profesionálne mínusy - spracovanie a ergonomia by mohli byť lepšie, niekedy nastane skrat lebo sa konektory navzájom spoja pri práci som spokojný pros - price 13 € - a lot of help in the production of acupaks - They look very professional cons - processing and ergonomics could be better, sometimes there is a short circuit because the connectors are interconnected at work I am satisfied

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Jestem bardzo zadowolony z wyników. Oto mój spawacz spotowy DIY, zawierający kontroler do spawania w NY-D08 i uchwyt do spawania długopisu. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Konieczne leczenie klejenia, ale nie skorzystałem z okazji, by go przynieść. Potrzebne narzędzie do baterii, ale nie miałem jeszcze okazji go przetestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Dekuji za nakup vsem tento obchod DOPORUCUJI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    簡易溶接器と組み合わせるといい感じです。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Wydaje się być bardzo dobry... Nadal go przetestuję... przybył bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 879
    • Ft4 193
    • Ft8 737
    • Ft4 193
    • Ft2 858
    • Ft5 240
    • Ft2 794
    • Ft6 291
    • Ft4 892
    • Ft2 443
    • Ft4 547
    • Ft4 235
    • Ft228 680
    • Ft48 739
    • Ft6 960
    • Ft156 996
    • Ft22 249
    • Ft16 430