Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/11/2020

    Dobrze działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Teraz widzę, gdzie moje WI-FI jest słabe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Idealna pozycja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    Fantastic product ... I have used the crystal-clear package for a nice and cheap case for that little 2.4 GHz bandscreening device Very nice and my banggood transmitter from my helicopter delivers the input. One can see the different channels which are using from it. thank you banggood for this cheap & usefull gadget.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2019

    Muy buen analizador de espectro. Lo utilizo para evitar interferencias, y funciona correctamente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2019

    Nice little gadget, Came fast and well packed. 5 Stars.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Ten analizator widma przeprowadza skanowanie zakresu 2,4Ghz Bluetooth/Wi-Fi, dzięki czemu można łatwo rozwiązać konflikty kanałów i znaleźć jasny kanał. Działa dobrze w szerokim zakresie napięcia (testowałem na 5V, 9V i 12V). Jest to dobra wartość i polecam ją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Doskonały produkt, testowany pod 12v, idealna praca. Moim zdaniem tempo odświeżania jest zbyt wolne podejrzenie i brakuje toru spawania, aby mieć możliwość dodania anteny, ale to szczegół. Bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Nic nie wyłapuje. Miałem go tuż obok mojego telefonu, przesyłając YouTube przez łącze WiFi 2.4GHz i prawie nic nie zarejestrował. Trzymałem go przy moim routerze i nic.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Jeszcze nie testowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft221 794
    • Ft26 711
    • Ft33 298
    • Ft32 202
    • Ft68 754
    • Ft25 345
    • Ft23 419
    • Ft26 296
    • Ft63 368
    • Ft63 368
    • Ft79 210
    • Ft41 188
    • Ft10 453
    • Ft148 918
    • Ft21 860
    • Ft35 801
    • Ft44 356
    • Ft2 658