Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/07/2022

    Отлично работает. Три скорости с индикацией каждой разными цветами. На самой большой скорости дует сильно.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2022

    Dziwoląg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Bardzo dobry produkt. Naprawdę polecam, że to się stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    it's very quiet and cools well

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Produkt posiada trzy różne tryby i zapewnia bardzo dobre powietrze w trybie najwyższym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2022

    przyszedł z baterią całkowicie puste, ale po 5 minutach z ładunkiem 0,05mah, jest ustawiony naładowany na 1 ah i działa doskonale!!! Co jest fajne? To jest świetne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2022

    Výborný ventilátorček :-) Syn ho nechce pustiť z ruky. Má dobrý výkon na takú hračku :-) Spokojný. Mohol by byť už na USB-C

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Małe, poręczne urządzenie. Czysto przetworzone. Fan ma 3 poziomy i jest przyjemnie cichy. Nadaje się do chłodzenia mobilnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    these has been a life saver with the current heat going on, glad I got this and it was also for free.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.34
    • US$23.09
    • US$10.38
    • US$45.99
    • US$23.99
    • US$48.50
    • US$26.99
    • US$11.99
    • US$16.16
    • US$12.99