Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2021

    Przepraszam, nie jestem zadowolony z obsługi. Proszę spakować produkt ostrożniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Trzyma pełną skórę. Nie ma instrukcji, więc You Tube się przydał. Dobrze zbudowany i powinien trwać długo

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Produkt dotarł zgodnie z planem. Bardzo prosty montaż i obsługa, wytrzymały materiał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Paczka dotarła za 6 dni. Wiatr działa prawidłowo. Wygląda na trwały kawałek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Paczka przyszła w porządku, jeszcze nie wypróbowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Wyśmienite dzięki, 😊😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2019

    I have been looking for a good 10oz yarn winder for months now, but even on sale they were all just too expensive for me to justify buying. When I saw this product on banggood, I honestly thought it was too good to be true. But given that I run a small crochet business, I felt desperate enough to try anything! Boy, am I glad I did! It was shipped out to me the very next day, and I received it over a week before it was scheduled to arrive. It didn't come with any instructions, but it is fairly intuitive, especially if you watch instructional videos on YouTube. I've used it several times since it arrived a few days ago, and it's been nothing but solid. I'm a real person, I did not receive the product for free, nor was I paid to write this review. It's just that darn good. I highly recommend this yarn winder!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2018

    FANTASTIC winder thank you. It was a little noisy so I used lithium grease on the gears and shaft. The lock nut will loosen if not turning clockwise I recommend a second nut. ..over all? EXCELLENT PRODUCT BUY IT

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Bardzo, bardzo, bardzo dobrze. Zaprojektowany przez geniusza. Wyprodukowane w bardzo wysokim standardzie. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2019

    It was my christmas gift and I love it. Really good stuff, heavy duty, worth the price. Less noisy if you oil it frequently.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 212
    • Ft6 141
    • Ft8 046
    • Ft5 364
    • Ft3 831
    • Ft6 204
    • Ft3 445
    • Ft7 664
    • Ft3 445
    • Ft5 746
    • Ft4 212
    • Ft6 303
    • Ft2 875
    • Ft11 246
    • Ft4 312
    • Ft4 976
    • Ft2 061
    • Ft4 979