Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(733)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(733)
    • 5 Star(708)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/04/2022

    Witam i mam miernik odległości, przyszedł dobrze i szybko.Ya próbowałem trochę i naprawdę działa bardzo dobrze, nawet q Nie próbowałem wszystkich funkcji, ale q Próbowałem iść bardzo dobrze.Dziękuję Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Szybka dostawa, doskonały miernik, meri w milimetrach. Dowolny produkt i rekomendacja sprzedawcy.10+

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RonVIP3
    IL
    18/03/2022

    Ładny mały licznik - działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Jeszcze nie sprawdziliśmy nadziei, że zadziała dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Doskonały laserowy wskaźnik - rozmiar kieszeni. Jest dość dokładny, do 25m. Jest lekki, a bateria wystarcza na długo. Wyświetlacz nie jest najlepiej czytelny, ale za 10€ jest OK. Liczby są małe. Polski laserowy rozmiar - rozmiar. Łatwo jest dotrzeć do 25m. Jest lekki i ostatnie długie godziny. Wyświetlacz nie jest najlepiej czytelny, ale dla 10 € jest OK. Dzieci są małe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Kompaktowy strzelnica. Różne funkcje pomiarowe. Instrukcje w języku chińskim i angielskim. Menu inżynieryjne można skalibrować. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2020

    Ten mały znalazca jest niesamowity. Ma wszystko, czego potrzebujesz, aby natychmiast rozpocząć pomiar. Jest łatwy w użyciu, lekki, wystarczająco mały, aby zmieścić się w każdej kieszeni. Nie jest tak dokładny jak niektóre z bardziej znanych marek, ale za cenę jest absolutnie idealny do każdej domowej aplikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2020

    Πολύ καλό αποστασιομετρο!! Λίγο δύσκολο στην αρχή μέχρι να το μάθεις τον χειρισμό.Ευχαριστω

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Zamówienie zostało złożone 15 czerwca, otrzymane w punkcie wydania МистЕкспресс w dniu 30 czerwca. Wszystkie funkcje i obliczenia działają. Jest pusty. To świetne urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2019

    Good accurate small and handy, fits even tight pockets, best laser measurement tool for 40 meters, good to use. Rechargeable battery with micro USB pin type.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$35.99
    • US$41.99
    • US$26.99
    • US$21.99
    • US$30.02
    • US$33.48
    • US$5.24
    • US$17.99
    • US$16.55
    • US$23.99
    • US$17.99
    • US$45.99
    • US$33.99
    • US$50.84
    • US$13.99