Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(728)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(728)
    • 5 Star(703)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/07/2021

    Kompaktowy strzelnica. Różne funkcje pomiarowe. Instrukcje w języku chińskim i angielskim. Menu inżynieryjne można skalibrować. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Witam i mam miernik odległości, przyszedł dobrze i szybko.Ya próbowałem trochę i naprawdę działa bardzo dobrze, nawet q Nie próbowałem wszystkich funkcji, ale q Próbowałem iść bardzo dobrze.Dziękuję Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Zamówienie zostało złożone 15 czerwca, otrzymane w punkcie wydania МистЕкспресс w dniu 30 czerwca. Wszystkie funkcje i obliczenia działają. Jest pusty. To świetne urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Bardzo przydatna rzecz. Dokładność pomiaru do mm, punkt końcówki można dobrze zobaczyć na ulicy w ciągu dnia, dokładność jest całkiem normalna, mierzona ruletką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Buon prodotto semplice e pratico...Funzionale.. Peccato che nello scatolo ho trovato solo il filo USB senza la presa...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Szybka dostawa, doskonały miernik, meri w milimetrach. Dowolny produkt i rekomendacja sprzedawcy.10+

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Szybka dostawa, ładny design, łatwy w utrzymaniu, dobry pomiar. Wydaje się być łatwy do złamania, ale pasuje do mojej kieszeni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RonVIP4
    IL
    18/03/2022

    Ładny mały licznik - działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Jeszcze nie sprawdziliśmy nadziei, że zadziała dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Pozostaje tylko testowanie. Będę tu szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$54.99
    • US$332.99
    • US$129.99
    • US$239.99
    • US$215.99
    • US$89.99
    • US$199.99
    • US$66.99
    • US$14.99
    • US$20.99
    • US$185.99
    • US$59.99
    • US$70.99
    • US$247.99
    • US$62.99
    • US$169.99
    • US$13.88